Schadeherstel

Vakkundig opgelost

Je hebt schade aan je auto en wilt dat dit het liefst zo snel mogelijk en vakkundig wordt hersteld. Dat kan bij ons! Kom bij ons langs, dan geven we een indicatie van de verwachten kosten. Ook geven we je graag een advies over het herstel en nemen de zorg van de schade-afhandeling van je uit handen.

We ontzorgen je graag, snel én vakkundig

Schade, wat nu?

Bij schade aan je auto is het belangrijk dat je zo snel mogelijk bij ons langskomt zodat we de schade kunnen inventariseren en taxeren. We maken dan foto’s van de schade, geven advies over het herstel en wanneer gewenst nemen we contact op met jouw verzekeringsmaatschappij voor de schade-afhandeling, dan heb je daar geen omkijken naar. Weet je niet zeker of het nog veilig is om met je auto te rijden? Neem dan contact met ons op, zo nodig halen we je auto op.

Voordat we aan de slag gaan om de schade te herstellen maken we een begroting, bestellen we de benodigde onderdelen en spreken we af wanneer de auto gerepareerd wordt. Heb je ondertussen vervangend vervoer nodig? Dit staat voor je klaar.

Schade garant

Mooren Auto is glasgarant én schadegarant. Dit betekend dat je er zeker van bent je auto keurig wordt hersteld bij schade en je je auto altijd bij ons kunt laten maken via je autoverzekering.

Kleine schades

Heb je een kleine schade op je auto? Dit is vaak eenvoudig te repareren én het behoudt de waarde van je auto. Ben je benieuwd naar de kosten van het herstellen van kleine schades? Kom vrijblijvend bij ons langs, we geven je graag een persoonlijk advies en een daarbij passend voorstel. Onder kleine schade reparaties vallen o.a.:

  • Deukjes
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Spot Repair
  • Kras op je auto
  • Velg schade
  • Koplampschade

Autoverzekering

Op zoek naar een goede autoverzekering met een aantrekkelijke premie en een goede dekking? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor de autoverzekering van Bosch Car Service. Mooren Auto neemt al het werk voor je uit handen en regelt voor jou de autoverzekering én wanneer nodig de reparatie. Makkelijk toch? Dan heb je alles voor je auto op één adres geregeld. Lees hier meer.

Ruitschade

Heb je ruitschade? Dan kun je gebruik maken van onze ruitenservice. Onze specialisten bepalen of de ruit gerepareerd kan worden of dat de ruit vervangen moet worden. Autoruitschade wordt gedekt door de verzekering wanneer je WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. Bij Mooren Auto helpen we je graag met je verzekering en nemen het papierwerk voor je uithanden.

Vragen?

Heb je vragen over schade? Laat het ons weten, we helpen je graag.