Mooren Auto

Alles voor je auto op één adres

Met alle diensten die wij aanbieden, is Mooren Auto in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met ruim 25 medewerkers bieden wij een uitgebreide dienstverlening voor alles rondom mobiliteit. In onze showroom vind je een indrukwekkend ruim aanbod van occasions, zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Of je nu een occasion zoekt of een groot wagenpark beheert, je bent bij ons aan het juiste adres voor aanschaf, onderhoud en reparatie, maar ook voor lease-, financiering- en verzekeringsoplossingen.

Door onze aansluiting bij het Bosch Car Service netwerk blijven wij voortdurend in beweging. We kijken naar nu en bereiden ons voor op de toekomst.

Mooren Auto staat voor gastvrijheid en een uitstekende service

Familiebedrijf

Mooren Auto is een familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. Elke dag hebben onze medewerkers de drive om onze klanten uiterst tevreden bij ons weg te laten rijden. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan diensten en scherpen prijzen staan bij ons hoog in het vaandel.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Mooren Auto heeft het certificaat Erkend Duurzaam in bezit. Hiermee voldoen we aan de wettelijke kwaliteitseisen die worden gesteld aan onze producten en diensten. Duurzaam ondernemen heeft de toekomst. Bij Mooren Auto hebben we dan ook belangrijke begrippen verankerd in onze bedrijfsvoering: bewustwording – reduceren – compenseren.

Service, voor iedereen

Al onze medewerkers hebben elke dag de drive om onze klanten optimale service te bieden. Kom gerust bij ons langs, zodat wij ook jouw verwachtingen kunnen overtreffen. Graag tot ziens!