Garantie

Zorgeloos rijplezier

Bij Mooren Auto begrijpen we dat de aankoop van een auto een belangrijke investering is. Wij staan voor kwaliteit, daarom krijg je bij aanschaf van een occasion altijd 12 maanden BOVAG garantie. Zekerheid, bieden we. En dat zonder extra bijkomende kosten, want onze prijzen zijn inclusief afleverservice en garantie. Hierdoor zorgen we ervoor dat je beschermd bent tegen onverwachte reparatiekosten en dat je kunt genieten van zorgeloos autorijden.

Mooren Auto staat voor kwaliteit en betrouwbare service

Garantie op reparaties

Ook in onze werkplaats heb je recht op garantie. Op uitgevoerde reparaties en vervangen onderdelen ontvang je standaard 1 jaar garantie. Dit geldt zowel voor auto’s die zijn gekocht bij Mooren Auto als voor auto’s die bij een merkdealer zijn gekocht. De prijs is belangrijk, maar de kwaliteit is nog belangrijker. 

Fabrieksgarantie

Het is een fabel dat fabrieksgarantie van een auto enkel te rechtvaardigen is bij de dealer. Het is wettelijk vastgesteld dat universele autogarages onderhoud en reparaties mogen uitvoeren, mits deze voldoen aan de eisen die fabrikanten stellen. Mooren Auto onderhoudt jouw auto volgens deze eisen, waardoor de fabrieksgarantie van kracht blijft en je verzekerd bent van het juiste onderhoud, voor de juiste prijs. Mooren Auto is BOVAG gecertificeerd en door continue bijscholing blijft onze kennis up-to-date. Heb je een nieuwe auto bij de dealer gekocht? Ook dan kun je bij ons terecht voor onderhoud.