Garantie

Zorgeloos rijplezier

Zorgeloos genieten van je auto? Dat kan alleen met de juiste garantie en dat begrijpen we bij Mooren Auto als geen ander. Daarom hebben we een uitgebreid garantieprogramma, voor als er onverhoopt toch iets met je auto gebeurd.

Garantie op occasions

De occasions die wij aanbieden zijn kwaliteitsproducten. Bij aankoop van een personenauto of bedrijfswagen krijg je altijd BOVAG garantie. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kan je onbezorgd genieten. Zekerheid, en dat zonder extra bijkomende kosten. Mooren Auto hanteert transparante prijzen voor de aangeboden occasions, dus géén extra afleverkosten. De prijzen zijn inclusief afleverservice én garantie. Je kunt rekenen op de volgende garantie:

  • 1 jaar BOVAG garantie op personenauto’s en bedrijfswagens
  • 3 maanden BOVAG garantie op auto’s tot €4.000 en vanaf 150.000 KM

Mooren Auto staat voor kwaliteit en betrouwbare service

Garantie op reparaties

Ook in onze werkplaats heb je recht op garantie. Op uitgevoerde reparaties en vervangen onderdelen ontvang je standaard 1 jaar garantie. Dit geldt zowel voor auto’s die zijn gekocht bij Mooren Auto als voor auto’s die bij een merkdealer zijn gekocht. De prijs is belangrijk, maar de kwaliteit is nog belangrijker. 

Fabrieksgarantie

Het is een fabel dat fabrieksgarantie van een auto enkel te rechtvaardigen is bij de dealer. Het is wettelijk vastgesteld dat universele autogarages onderhoud en reparaties mogen uitvoeren, mits deze voldoen aan de eisen die fabrikanten stellen. Mooren Auto onderhoudt jouw auto volgens deze eisen, waardoor de fabrieksgarantie van kracht blijft en je verzekerd bent van het juiste onderhoud, voor de juiste prijs. Mooren Auto is BOVAG gecertificeerd en door continue bijscholing blijft onze kennis up-to-date. Heb je een nieuwe auto bij de dealer gekocht? Ook dan kun je bij ons terecht voor onderhoud.