Bedrijfswageninrichting

Speciaal op maat

De laadruimtes van onze aangeboden bedrijfswagens kunnen worden ingericht tot een efficiënte werkplaats op wielen. Dankzij een juiste inrichting houd je je bedrijfsauto overzichtelijk, zodat het een ideale mobiele werkplek wordt. De mogelijkheden voor het inrichten van een bedrijfswagen zijn zeer uitgebreid. Graag geven we je meer informatie over de mogelijkheden. Interesse in het inrichten van je bedrijfswagen? We geven je graag advies over welke inrichting het beste bij jou en je bus past.

Bus betimmering

Een makkelijke en effectieve manier voor het inrichten van de laadruimte, is de laadruimte betimmeren. Zo bescherm je producten tegen beschadigingen tijdens het rijden. Denk hierbij aan een houtenvloer, wanden en lat-om-lat betimmering. Deze betimmering is geheel afgestemd op de maatvoering van jouw bedrijfswagen.

Ombouw mogelijkheden

Bij Mooren Auto kunnen we je helpen om een ombouwoplossing samen te stellen voor jouw bedrijfswagen. Denk hierbij aan het inbouwen van een dubbele cabine. Graag geven we je een advies op maat zodat je jouw bedrijfswagen zo optimaal mogelijk kunt gebruiken.

Accessoires

Je kunt je bedrijfswagen naast de inrichting ook afmaken met diverse accessoires:

  • Sidebars: wie elke dag hard werkt, verdiend ook een beetje luxe. Geef je bedrijfsauto een sportieve uitstraling met bijvoorbeeld sidebars. Naast uitstraling geven sidebars ook extra bescherming bij dorpelschades.
  • Belettering: je bedrijfswagen laten bestickeren in uw bedrijfskleuren? Wij nemen dit graag voor je uit handen. Een gespecialiseerd bedrijf maakt een ontwerp en na goedkeuring wordt de bedrijfswagen geleverd in de door jouw gekozen kleuren en lijnen.
  • Trekhaak: extra bagage vervoeren? Met een trekhaak vervoer je eenvoudig een aanhanger. Je kunt kiezen voor een afneembare of vaste variant.
  • Imperiaal: extra materiaal meenemen naar een klus? Kies voor een imperiaal. Zo neem je eenvoudig extra spullen mee en bespaar je op de reiskosten.
  • Ladder: een ladder meenemen naar je klus? Wij bieden handige en veilige ophangsystemen.
  • Wielensets: upgrade je bus met lichtmetalenvelgen. We adviseren je graag welke wielen bij je bedrijfsauto passen.

Meer informatie

Profiteer van de expertise van onze bedrijfswagenverkopers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan jouw bedrijfswensen. Kom vrijblijvend in contact.

Bedrijfswageninrichting