Moderne werkplaats

Mooren Auto beschikt over een moderne werkplaats welke is ingericht met de nieuwste apparatuur. Wij werken met een team van vakkundige professionals, dat u uitstekend kan adviseren en in staat is elke reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Bovendien ontvangt u standaard een jaar garantie op al onze werkzaamheden en vervangende onderdelen. De prijs is belangrijk, maar de kwaliteit is nog belangrijker. Dat zit wel goed! Mocht blijken dat een eventuele reparatie toch noodzakelijk is, ontvangt u altijd een prijsopgave vooraf.

Nooit onverwachts een hoge factuur

Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Zij bieden alle denkbare diensten en services voor uw auto en voor alle automerken. Bosch Car Service is niet alleen heel compleet, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Uw storingsspecialist

Storingen in uw auto worden steeds vaker digitaal gemeld. Om deze storingen te kunnen verhelpen maken onze vakkundige monteurs gebruik van de modernste uitleesapparatuur. Hierdoor kunnen wij een storing goed, snel en zonder onnodige kosten verhelpen. Dit is uniek in de regio Kaag en Braassem.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze verschillende services op deze pagina of neem contact met ons op via 071-331 98 67, onze medewerkers helpen u graag.

“Alles voor uw auto op één adres! Mooren Auto is het antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken.”