Werkplaats

Service voor alle automerken

Mooren Auto beschikt over een moderne werkplaats welke is ingericht met de nieuwste apparatuur. Wij werken met een team van vakkundige professionals, dat je uitstekend kan adviseren en in staat is elke reparatie snel en vakkundig in onze eigen werkplaats uit te voeren. Bovendien ontvang je standaard een jaar garantie op al onze werkzaamheden en vervangende onderdelen. Bij Mooren Auto onderhouden we auto’s volgens de fabrieksspecificaties hierdoor behoud je de fabrieksgarantie op je auto. Dit geldt zowel voor auto’s die zijn gekocht bij Mooren Auto als voor auto’s die bij een merkdealer zijn gekocht. De prijs is belangrijk, maar de kwaliteit is nog belangrijker. Dat zit wel goed! Mocht blijken dat een eventuele reparatie toch noodzakelijk is, ontvang je altijd een prijsopgave vooraf.

Nooit onverwachts een hoge factuur

Service, voor alle automerken in onze werkplaats

  • Altijd een prijsopgave vooraf, dus geen verrassingen
  • Standaard 1 jaar garantie op uitgevoerde reparaties
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar
  • Altijd gebruik van hoge kwaliteit onderdelen
  • Met onze snel service worden kleine reparaties direct verholpen

Vervangend vervoer

Mooren Auto houdt je graag mobiel. Bij iedere reparatie kun je gebruik maken van ons vervangend vervoer, zowel voor personenauto’s als bedrijfswagens. Het is raadzaam dit op tijd aan te geven zodat je zeker weet dat de vervangende auto voor jou gereserveerd is.

Onderhoud aan je leaseauto

Als leaserijder heb je vaak de keuze uit meerdere bedrijven waar je het onderhoud van je leaseauto mag laten uitvoeren. Door onze aansluiting bij Bosch Car Service en ROB-net kunnen wij in onze moderne werkplaats voor een groot aantal leasemaatschappijen repareren en het onderhoud uitvoeren. We helpen je graag met al je vragen en verzoeken omtrent je leaseauto. Even wachten op een reparatie en ondertussen doorwerken? Dat kan in onze ontvangstruimte waar koffie klaar staat met gratis WiFi.

Gecertificeerde én betaalbare monteurs

Onze monteurs zijn gecertificeerd om het brede autopark van de Nederlandse wegen te onderhouden en te repareren. Ook is onze werkplaats voorzien van de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen wij een passend uurtarief bieden en zorgen dat je weer snel op weg bent.   

Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Zij bieden alle denkbare diensten en services voor jouw auto en voor alle automerken. Bosch Car Service is niet alleen heel compleet, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Meer informatie

Meer informatie over onze services? Bekijk dan onze verschillende services op deze pagina, plan online een afspraak in of neem contact met ons op via 071-331 98 67, onze medewerkers helpen je graag.