Werkplaats

Service voor alle automerken

Mooren Auto beschikt over een moderne werkplaats welke is ingericht met de nieuwste apparatuur. Wij werken met een team van vakkundige professionals, dat je uitstekend kan adviseren en in staat is elke reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Bij Mooren Auto onderhouden we auto’s volgens de fabrieksspecificaties, hierdoor behoud je de fabrieksgarantie op je auto. De prijs is belangrijk, maar de kwaliteit is nog belangrijker. Dat zit wel goed! Mocht blijken dat een eventuele reparatie toch noodzakelijk is, ontvang je altijd een prijsopgave vooraf.

Afspraak maken

Nooit onverwachts een hoge factuur

Service, voor alle automerken

  • Altijd een prijsopgave vooraf, dus geen verrassingen
  • Standaard 1 jaar garantie op uitgevoerde reparaties
  • Vervangend vervoer beschikbaar
  • Altijd gebruik van hoge kwaliteit onderdelen
  • Met onze snel service worden kleine reparaties direct verholpen

Onderhoud aan je leaseauto

Als leaserijder heb je vaak de keuze uit meerdere bedrijven waar je het onderhoud van je leaseauto mag laten uitvoeren. Door onze aansluiting bij Bosch Car Service en ROB-net kunnen wij in onze moderne werkplaats voor een groot aantal leasemaatschappijen repareren en het onderhoud uitvoeren. We helpen je graag met al je vragen en verzoeken omtrent je leaseauto. Even wachten op een reparatie en ondertussen doorwerken? Dat kan in onze ontvangstruimte waar koffie klaar staat met gratis WiFi.

Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Zij bieden alle denkbare diensten en services voor jouw auto en voor alle automerken. Bosch Car Service is niet alleen heel compleet, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Afspraak maken

Langskomen in onze werkplaats, of aanvullende vragen? Je kunt online een afspraak in plannen of contact opnemen via 071-331 98 67, onze medewerkers helpen je graag.