Onderhoud en reparatie

Service voor iedere auto

Iedereen wil een veilige en betrouwbare auto! Daarom adviseert Mooren Auto om regelmatig je auto te laten onderhouden. Hiermee voorkom je namelijk onnodige, dure reparaties.

Onze gespecialiseerde monteurs onderhouden je auto volgens de fabrieksvoorschriften en gebruiken altijd originele onderdelen. Voordeel hiervan is dat je een perfect onderhouden auto hebt mét behoud van fabrieksgarantie.

Regelmatig onderhoud voorkomt onnodig dure reparaties.

Belang van een onderhoudsbeurt

Door je auto regelmatig te voorzien van een onderhoudsbeurt, verklein je de kans op pech onderweg. Doorrijden met versleten onderdelen is namelijk niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van je auto beschadigen.

Een onnodig dure reparatie is dan vaak het gevolg…

Daarom raden we je aan om regelmatig je auto te laten controleren. Bij een moderne auto is één onderhoudsbeurt per jaar vaak al voldoende, afhankelijk van het aantal gereden kilometers per jaar natuurlijk. Benieuwd wat de beste optie is bij jouw auto? We adviseren je graag.

Onderhoud aan je leaseauto

Als leaserijder heb je vaak de keuze uit meerdere garages waar je het onderhoud mag laten uitvoeren. Door onze aansluiting bij Bosch Car Service en ROB-net kunnen wij in onze moderne werkplaats voor een groot aantal leasemaatschappijen repareren en het onderhoud uitvoeren. Wil jij weten op welke manier wij lease aanbieden? Check dan vooral even onze leasepagina!

We helpen je graag met al je vragen en verzoeken omtrent je leaseauto. Even wachten op een reparatie en ondertussen doorwerken? Dat kan in onze ontvangstruimte waar koffie klaar staat met gratis WiFi!

Elektrische auto en onderhoud

Rijd je een elektrische auto? Ook dan hebben wij de expertise om je te helpen. Het is bij een elektrische auto niet nodig om motorolie te verversen of om bougies te vervangen.

Het onderhoud bestaat namelijk uit een inspectieservice en het vervangen van filters en vloeistoffen. Tevens moeten de slijtagedelen zoals remmen, banden en ruitenwissers regelmatig gecontroleerd worden en waar nodig vervangen. Mooren Auto volgt het serviceadvies voorgeschreven door fabrikanten op voor alle auto’s.

Vervangend vervoer

Mooren Auto houdt je graag mobiel. Bij iedere reparatie kun je gebruik maken van vervangend vervoer, zowel voor personenauto’s als bedrijfswagens. Het is raadzaam dit op tijd aan te geven, zodat je zeker weet dat de vervangende auto voor jou gereserveerd is.

Mooren Auto voor iedere auto

Tijdens onderhoud en reparatie kun je standaard rekenen op:

  • Altijd een prijsopgave vooraf, dus geen verrassingen
  • Standaard 1 jaar garantie op uitgevoerde reparaties
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar
  • Altijd gebruik van hoge kwaliteit onderdelen
  • Met onze snel service worden kleine reparaties direct verholpen

Meer informatie

Heeft jouw auto een onderhoudsbeurt nodig, wil je advies over het onderhoud van je auto of ben je vooral benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via 071-331 98 67 of maak binnen één minuut een afspraak.