Over ons

Mooren Auto, opgericht in 1986, is een merk onafhankelijk autobedrijf in Roelofarendsveen. Ons team bestaat uit meer dan 20 mensen die zich elke dag voor u inzetten om optimale mobiliteit te garanderen.

Bosch Car Service

Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service Nederland. Met meer dan 400 aangesloten garagebedrijven, is het de grootste merkonafhankelijke autoformule van Nederland. Compleet, goed en betaalbaar is waar deze formule voor staat. Met een rapportcijfer van een 8,7 bewijzen ze deze belofte ook waar te maken.

Diensten & service

Jonge occasions verkopen is waar wij ons primair op richten. Uiteraard kunt u ook voor de verkoop van nieuwe auto’s bij ons terecht. In onze moderne werkplaats kunnen auto’s van alle merken terecht voor onderhoud en reparatie. Wij bedienen al jaren zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Voor de verzorging van het wagenparkbeheer kunt u ook bij ons terecht. 

Merkonafhankelijk

Ongeacht welk merk of leeftijd. Wij bieden u een compleet pakket aan diensten en producten. Kortom alles voor uw auto op één adres, Lasso Zuid 2 te Roelofarendsveen.

“Alles voor uw auto op één adres! Mooren Auto is het antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken.”