Mooren Auto

Sinds 1986

Mooren Auto is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening voor alles rondom mobiliteit. In onze showroom vind je een indrukwekkend ruim aanbod van occasions, zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Of je nu een occasion zoekt of een groot wagenpark beheert, je bent bij ons aan het juiste adres voor aanschaf, onderhoud en reparatie, maar ook voor lease-, financiering- en verzekeringsoplossingen. Door onze aansluiting bij het Bosch Car Service netwerk blijven wij voortdurend in beweging. We kijken naar nu en bereiden ons voor op de toekomst. 

Alles voor je auto op één adres!

Familiebedrijf

Mooren Auto is een familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. Elke dag hebben onze medewerkers de drive om onze klanten blij te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan diensten en scherpen prijzen staan bij ons hoog in het vaandel. Uit onze reviews blijkt dat onze klanten blij zijn, en daar zijn we trots op!

Showroom

Bij Mooren Auto bieden we een ruim aanbod van meer dan 100 betrouwbare occasions in verschillende prijsklassen. Grote kans dat je bij ons slaagt voor een mooie occasion afgeleverd inclusief 12 maanden BOVAG garantie! We hebben zowel een showroom voor bedrijfswagens als voor personenauto’s, of je nu wilt kopen of leasen, wij bieden je een passende oplossing. Dat doen we van particulier tot grootbedrijf.

Werkplaats

Mooren Auto beschikt over een moderne werkplaats welke is ingericht met de nieuwste apparatuur. Wij werken met een team van vakkundige professionals, dat je uitstekend kan adviseren en in staat is elke reparatie snel en vakkundig in onze eigen werkplaats uit te voeren. Bovendien ontvang je standaard een jaar garantie op al onze werkzaamheden en vervangende onderdelen. Bij Mooren Auto onderhouden we auto’s volgens de fabrieksspecificaties hierdoor behoud je de fabrieksgarantie op je auto. Dit geldt zowel voor auto’s die zijn gekocht bij Mooren Auto als voor auto’s die bij een merkdealer zijn gekocht. De prijs is belangrijk, maar de kwaliteit is nog belangrijker. Dat zit wel goed! Mocht blijken dat een eventuele reparatie toch noodzakelijk is, ontvang je altijd een prijsopgave vooraf.