Occasion kopen?

Tips: waar moet je op letten

De aanschaf van een occasion (tweedehands auto) kan een spannende aangelegenheid zijn. Het blijft natuurlijk een gebruikt voertuig. Dit brengt (gevoelsmatig) meer risico’s met zich mee en je wilt natuurlijk niet aan de lopende band aankloppen bij je garage… Waar moet je dus echt op letten als je een occasion gaat aanschaffen? Wij geven je de belangrijkste tips en vertellen je daarnaast waarom Mooren Auto dé plek is waar zowel particulieren als ondernemers een occasion aanschaffen!

Kies voor zekerheid bij Mooren Auto

Mooren Auto onderscheidt zich op meerdere gebieden van andere universele garages. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat elke occasion voldoet aan onze kwaliteitseisen. Bovendien krijg je bij aankoop van een personenauto of een bedrijfswagen standaard 12 of 3 maanden BOVAG-garantie. Wij zijn een van de weinige garages in Nederland die deze garantie verlenen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten om onbezorgd te kunnen rijden. 
Daar komt bij dat we bij Mooren Auto transparante prijzen voor de aangeboden occasions hanteren (dus geen extra afleverkosten). De prijzen zijn allemaal inclusief afleverservice én garantie!

Mooren Auto staat voor kwaliteit en betrouwbare service

Nieuwe auto of een occasion?

Uit onderzoek van de consumentenbond blijkt dat een automobilist die een occasion koopt, gemiddeld 20% voordeliger uit is dan wanneer die een nieuwe auto koopt. Dit heeft vooral te maken met de afschrijvingskosten.

Bereid jezelf voor

Tegenwoordig zijn er veel opties die je op je auto kunt nemen. Het is het makkelijkste om van tevoren alvast na te gaan welke opties voor jou van belang zijn. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen in onze showroom, zodat we je aan de hand van je wensen begeleiden in het maken van de juiste keuze.

Reviews

Mooren Auto staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij geven onze klanten altijd de aandacht die ze verdienen en staan je van begin tot eind bij in het maken van de juiste keuze!

Interesse in een mooie occasion afgeleverd inclusief garantie? Kom gerust bij ons langs of neem contact op via 071-331 98 67, we helpen je graag!