Beginnend ondernemer? Ook dan kun je leasen

Het is zover! Je gaat voor je zelf beginnen. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: het echte werk kan beginnen. Als startende ondernemer heb je hoogstwaarschijnlijk een (bedrijfs)auto nodig om je bedrijf te laten groeien. Dan is Mooren Auto er voor jou! Wil je een auto aanschaffen middels financial lease of operational lease? Dat kan bij ons, mogelijk ook zonder jaarcijfers!

Wat is lease?

Bij lease wordt een zakelijke auto, zowel personenauto als bedrijfswagen, gefinancierd voor een periode die jij als klant zelf kunt kiezen, meestal tussen de 24 en 60 maanden. Je betaalt daarvoor een vast bedrag per maand. Met lease beschik je over een bedrijfswagen zonder in één keer het complete bedrag te investeren.

In samenwerking met AutoLeaseTeam bieden wij meerdere leasemogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kijken we samen met je naar de beste leaseoplossing. Jouw persoonlijke situatie is hierbij het uitgangspunt. Je mobiliteitsbehoefte wordt zodanig ingevuld dat je, tegen zo laag mogelijke kosten, altijd kunt beschikken over bedrijfszekere auto’s. Door al gebruik te maken van de auto kan deze inkomsten realiseren. Daarmee behoud je niet alleen financiële ruimte, maar er wordt ook ruimte gecreëerd om méér te investeren.

Leasen zonder jaarcijfers

Wij begrijpen dat je als startende ondernemer nog geen jaarcijfers kan aanleveren, terwijl je die (bedrijfs)auto wél hard nodig hebt voor de uitvoering van je dagelijkse werkzaamheden. Mooren Auto biedt de mogelijkheid om ook zonder jaarcijfers een beoordeling aan te vragen. De kredietcheck wordt dan uitgevoerd op basis van de persoonlijke achtergrond van de ondernemer en het toekomstperspectief van het bedrijf en vervolgens doen wij je een voorstel.

Heb je al wat geld gespaard en ben je in staat een bedrag aan te betalen? Dan valt het leasebedrag vaak lager uit!

Lease voor ieder budget

Wanneer je kiest voor een (bedrijfs)auto hoeft dat niet altijd een nieuwe te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een jonge occasion. Deze zijn direct leverbaar en zijn goedkoper in aanschaf dan een nieuwe auto.

Voor het eerst leasen

Wil je graag een zakelijke auto rijden, maar ben je benieuwd naar de verschillende leasevormen? Wij leggen je graag de verschillen uit en geven een advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via 071-331 98 67, of bekijk alvast onze leasepagina.