Operational lease

Operational lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. De auto blijft in bezit van de leasemaatschappij en u betaalt gedurende de looptijd een vast bedrag per maand. Alle componenten zijn meegenomen in dit maandtarief, denk hierbij aan reparatie, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering en afschrijving. De leasemaatschappij draagt het restwaarderisico. Met onze operational lease heeft u financiële zekerheid, krijgt u service wanneer u het nodig heeft en weet u exact hoeveel de auto of kilometer u kost! 

Voordelen van operational lease

  • Vast maandbedrag en minimaal financieel risico
  • Geen grote investering en toch een nieuwe/ jonge auto
  • Onderhoud is inbegrepen bij operational lease
  • Keuze uit alle merken en modellen

Operational lease bij Mooren Auto

In samenwerking met AutoLeaseTeam bieden wij Operational Lease aan voor onze zakelijke klanten. Of je nu zzp’er, mkb’er of een startende ondernemer bent, bij Mooren Auto kan iedere ondernemer een auto leasen. Ook zonder jaarcijfers of bankgarantie. 

Een belangrijk verschil in onze service is onze flexibiliteit. Leek een jaar geleden uw lease-auto perfect voor de komende vijf jaar, maar blijkt na een jaar dat u door groei een andere bedrijfsauto nodig heeft? Geen probleem wij kijken graag met u naar een passende oplossing. 

Andere leasemogelijkheden

Naast operational lease bieden we bij Mooren Auto ook de mogelijkheid tot financial lease. Wanneer u aan het eind van de leasetermijn eigenaar van de auto wilt zijn of in aanmerking wilt komen voor investeringsaftrek, raden wij u aan te kijken naar onze financial lease. Neem contact met ons op via 071- 331 98 67 om een afspraak te maken.

Naar welke leaseoptie gaat uw voorkeur uit?

Operational lease
Financial lease

Wat voor voertuig zou u willen leasen?

Personenauto
Bedrijfswagen

Hoeveel kilometers denkt u per jaar te rijden?

0 - 15.000 km
15.000 - 30.000 km
30.000 - 45.000 km
45.000 - 90.000 km
> 60.000 km

Wat is uw gewenste looptijd?

24 maanden
36 maanden
48 maanden
60 maanden
anders

In welke extra's heeft u interesse?

Onderhoud, reparatie, banden
Schadeverzekering inzittenden
Vervangend vervoer
Winterbanden
Brandstofpas

Blijf op de hoogte!

Bij Mooren Auto krijgt u altijd waar voor uw geld, wij leveren onze occasions af met standaard BOVAG-garantie en N.A.P label.