Zakelijk een auto leasen?

In samenwerking met leasemaatschappijen verzorgen wij flexibele leaseoplossingen. Wij adviseren u graag over welke vorm van leasen het beste bij uw situatie past. Is dit financial- of operational lease? Het verschil tussen deze leasevormen legen wij hieronder kort uit. 

Het advies van ons verkoopteam is altijd gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Tijdens een telefoongesprek of afspraak in de showroom lopen wij uw wensen door en bieden we u de beste opties voor uw mobiliteitsvraagstuk.

Wij leveren de auto vaak binnen een week

Wat is lease?

Lease is financieringsvorm die veel gebruikt wordt voor de aanschaf van een auto. Met name op de zakelijke markt is dit eerder regel dan uitzondering. Ook op de particuliere markt wordt deze manier van financieren steeds populairder. 

Het voordeel van een auto leasen is dat u niet in één keer het complete bedrag hoeft te investeren. U behoudt financiële ruimte voor andere investeringen, wat een groot voordeel kan zijn voor een startende ondernemer. Afhankelijk van uw leasevorm biedt lease ook fiscale voordelen en voorkomt onverwachte kosten.

Wat is financial lease? 

Bij het afsluiten van financial lease bent u direct economisch eigenaar van de auto. U sluit als het ware een lening af voor de auto. Deze lening betaalt u gedurende de looptijd van het leasecontract met een vast bedrag per maand af. Onderhouds-, reparatie- en verzekeringskosten zijn hier niet bij inbegrepen. Deze leasevorm bieden wij zakelijk aan.

Wat is operational lease? 

Operational lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. De auto blijft dan in bezit van de leasemaatschappij en u betaalt gedurende de looptijd een vast bedrag per maand. Alle componenten zijn meegenomen in dit maandtarief, denk hierbij aan reparatie, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering en afschrijving. De leasemaatschappij draagt het restwaarderisico. Met onze operational lease heeft u financiële zekerheid, krijgt u service wanneer u het nodig heeft en weet u exact hoeveel de auto of kilometer u kost! Wij adviseren u graag over hoe u zo zorgeloos mogelijk kunt leasen. 

Flexibel leasen bij Mooren Auto 

Betrokken zijn bij onze klanten is het voornaamste doel, dit vinden wij belangrijk. Behoeften kunnen veranderen en een mensenleven blijft altijd in ontwikkeling. Een leaseauto of bedrijfswagen die een jaar geleden perfect was, kan plotseling niet meer aan uw eisen voldoen. Op dit soort momenten wilt u snel kunnen schakelen. Ook in deze gevallen staan we voor u klaar met een passende oplossing. 

Meer informatie 

Wilt u meer weten over de verschillende vormen van leasen of heeft u een vraag? Neem contact op met ons verkoopteam via 071-331 98 67 of info@moorenauto.nl.