Zakelijk een auto leasen?

Particulier bieden we u graag een financiallease- en verzekeringsvoorstel aan

Maar welke lease optie past het beste bij uw situatie, operational lease of financial lease? Wij bespreken graag met u onze visie op zorgeloze mobiliteit. In samenwerking met AutoLeaseTeam verzorgen wij flexibele leaseoplossingen. Wij adviseren u hier graag over en kunnen u direct vertellen wat uw zakelijke auto in de lease kost.

Wat is lease?

Bij lease wordt een zakelijke auto, zowel personenauto als bedrijfswagen, gefinancierd voor een periode die u als klant zelf kunt kiezen, meestal tussen de 24 en 60 maanden. U betaalt daarvoor elke maand een vast bedrag. Met lease beschikt u over de bedrijfswagen zonder in één keer het complete bedrag te investeren.

In samenwerking met AutoLeaseTeam bieden wij meerdere leasemogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kijken we samen met u naar de beste leaseoplossing. Uw persoonlijke situatie is hierbij het uitgangspunt. Uw mobiliteitsbehoefte wordt zodanig ingevuld dat u tegen zo laag mogelijke kosten altijd kunt beschikken over bedrijfszekere auto’s.

Door al gebruik te maken van de auto kan deze inkomsten realiseren. Daarmee behoudt u niet alleen financiële ruimte, maar er wordt ook ruimte gecreëerd om méér te investeren.

Bereken uw lease

Flexibel

Betrokken zijn bij onze klanten is het voornaamste doel, dit vinden wij belangrijk. Behoeften kunnen veranderen en een mensenleven blijft altijd in ontwikkeling. Een leaseauto of bedrijfswagen die een jaar geleden perfect was, kan plotseling niet meer aan uw eisen voldoen. Op dit soort momenten wilt u snel kunnen schakelen. Ook in deze gevallen staan we voor u klaar met een passende oplossing.

Naar welke leaseoptie gaat uw voorkeur uit?

Operational lease
Financial lease

Wat voor voertuig zou u willen leasen?

Personenauto
Bedrijfswagen

Hoeveel kilometers denkt u per jaar te rijden?

0 - 15.000 km
15.000 - 30.000 km
30.000 - 45.000 km
45.000 - 90.000 km
> 60.000 km

Wat is uw gewenste looptijd?

24 maanden
36 maanden
48 maanden
60 maanden
anders

In welke extra's heeft u interesse?

Onderhoud, reparatie, banden
Schadeverzekering inzittenden
Vervangend vervoer
Winterbanden
Brandstofpas

“Alles voor uw auto op één adres! Mooren Auto is het antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken.”