Dashboard lampjes

Mooren Auto is dé diagnose specialist!

Wat moet je doen als er plots een lampje brandt op het dashboard van je auto? Sowieso moet je een brandend waarschuwingslampje altijd serieus nemen, maar meestal is de regel eenvoudig: een rood lampje betekent onmiddellijk op een veilige plek stoppen en oranje wil zeggen dat je door kunt rijden maar controle in de werkplaats nodig is. Vaak geldt dat blijven doorrijden bij een defect onderdeel of systeem in je auto leidt tot hogere kosten. Het kan namelijk zorgen voor verdere problemen en nog belangrijker: onveilige situaties op de weg voor jou en je andere weggebruikers.

Door onze kennis en diagnoseapparatuur kunnen wij een storing goed, snel en zonder onnodige kosten verhelpen. 

Autostoring verhelpen

De storingsdiagnose bij Mooren Auto gaat verder dan de auto uitlezen. Auto’s worden steeds complexer, alleen het uitlezen van een auto via de computer geeft niet altijd de oorzaak van de storing. In de moderne werkplaats van Mooren Auto beschikken we over de juiste kennis en apparatuur om een storing snel en zonder onnodige kosten op te lossen.

Een nieuwe auto kan 64 verschillende waarschuwingssymbolen aangeven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste automobilisten niet weten wat alle 64 lampjes betekenen. Om iets meer duidelijkheid te geven over welke actie je moet ondernemen zetten we graag de functies van de meest voorkomende lampjes op een rijtje in onze blog.

Meer informatie

Vragen over lampjes op je dashboard? Onze collega’s helpen je graag. Via onderstaande button heb je binnen één minuut een afspraak ingepland in onze werkplaats. Daar kom je nooit voor verrassingen te staan, je ontvangt namelijk altijd een prijsopgave vooraf.