Problemen met je autosleutel?

We helpen je snel weer op weg

Is je autosleutel kapot, ben je deze ergens verloren of werkt die niet meer goed? Bij Mooren Auto helpen we je graag. In onze werkplaats kunnen we sleutels van alle automerken namelijk inlezen, programmeren en repareren!

Batterij van de autosleutel is leeg

Tegenwoordig maken de meeste auto’s gebruik van een sleutel met batterij. Bij de ene sleutel laadt de batterij zichzelf op, terwijl dit bij de ander weer niet het geval is. Toch kunnen beide sleutels een storing geven, omdat de batterij leeg is of niet meer goed oplaadt. Vaak geeft je auto hier een melding van op het dashboard. Dit betekent dat de batterij van de sleutel vervangen moeten worden. Bij Mooren Auto doen we dit graag voor je! Hier hoef je geen speciale afspraak voor te maken, de sleutel is weer klaar terwijl je wacht.

Problemen met je autosleutel? We informeren je graag over de mogelijkheden!

Autosleutel bij laten maken

Wanneer je nog maar één sleutel bij je auto hebt, raden wij je aan om een extra sleutel bij te bestellen. Je huidige sleutel kan namelijk defect raken, maar je kunt je sleutel ook onverhoopt kwijtraken. Met een extra autosleutel voorkom je simpelweg extra kosten. De kosten van een autosleutel zijn bovendien per merk en model verschillend. We geven je graag een offerte op maat.

Programmeren autosleutel

Een nieuwe autosleutel moet altijd geprogrammeerd worden. De autosleutel wordt dan gekoppeld aan je auto. Om de auto te starten geeft de chip in de sleutel een signaal af naar de startmotor. Zonder deze chip te programmeren kun je de deuren openen en het contact draaien, maar de auto zal niet starten omdat de startmotor geen signaal ontvangt. Door de kennis en apparatuur bij Mooren Auto kunnen wij je helpen om de autosleutel te programmeren, zodat je zonder problemen de weg op kunt.

Autosleutel repareren

Zijn de drukknoppen van je sleutel versleten of is de behuizing van je sleutel afgebroken? Maak je geen zorgen, Mooren Auto biedt ook een reparatieservice aan. 

In veel gevallen is het aan te raden om je sleutel te laten repareren, dit is namelijk een stuk goedkoper dan het bestellen van een nieuwe sleutel. Kom gerust bij ons langs met je kapotte sleutel, zodat wij je de mogelijkheden kunnen vertellen. De reparatie wordt door onze monteurs snel én vakkundig uitgevoerd.

Nieuwe autosleutel aanvragen

Hoe je een nieuwe autosleutel moet aanvragen? Volg deze 4 eenvoudige stappen:

  1. Kom langs bij onze werkplaatsreceptie.
  2. Breng een geldig legitimatiebewijs en het kentekenbewijs van je auto mee.
  3. We nemen contact met je op als de sleutel binnen is en plannen een afspraak om deze te programmeren.
  4. Je ontvangt achteraf de factuur.

Meer informatie

Heb je problemen met je autosleutel of wil je graag een nieuwe aanvragen? Neem gerust contact met ons op!