Bandenservice

Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid op de weg. Uitgedroogde banden of banden met een verminderd profiel leiden tot klapbanden en/of minder grip op de weg.Tevens neemt het brandstofverbruik toe wanneer de bandenspanning te laag is.Om dit te voorkomen kunt u voor het omwisselen van zomer- en winterbanden, bandreparatie, uitlijnen en balanceren bij ons in de werkplaats terecht.

Zomer- en winterbanden

Voor de veiligheid is het van belang dat de autobanden worden aangepast aan de weersomstandigheden. Wij adviseren om vanaf het voorjaar gebruik te maken van zomerbanden en deze in het najaar te wisselen naar winterbanden.

Voordelen van onze bandenservice

Met het wisselen van uw banden zorgt ervoor dat u in de zomer profiteert van een lagere rolweerstand, -brandstofverbruik en beperkte slijtage van het bandenoppervlak. Met winterbanden kunt u tijdens de wintermaanden rekenen op een maximale veiligheid dankzij betere grip, kortere remweg en een verminderde kans op aquaplaning. Plan hier direct uw bandenwissel in. 

Bandenhotel

Thuis geen ruimte voor uw banden? Laat uw banden logeren in ons bandenhotel. Uw banden worden op de juiste wijze opgeslagen. Het bespaart u ruimte en gesjouw. Bovendien geven wij u, indien nodig, advies over het vervangen van uw banden of in de keuze van het type en merk band.

Meer informatie

Heeft u nog geen set winter- of zomerbanden dan wel vragen over onze bandenservice? Wij helpen u graag met u keuze. Neem vrijblijvend contact op via 071-331 98 67.

Blijf op de hoogte!

“Alles voor uw auto op één adres! Mooren Auto is het antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken.”