Volkswagen bedrijfswagens

Wilt u zakelijk alles goed op de rit hebben? Denk dan voor de aankoop én het onderhoud van uw Volkswagen bedrijfswagen eens aan Mooren Auto in Roelofarendsveen, nabij Leiden.

Modellen en uitvoeringen VW

De Volkswagen bedrijfswagen kent diverse modellen: Caddy, Transporter, Crafter, Amarok, Multivan, Touran Van en Sharan Van. Deze auto’s zijn er in ontelbare uitvoeringen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of bekijk het uitgebreide assortiment bedrijfswagens van Mooren Auto.

Volkswagen op maat

Staat de VW bedrijfsauto van uw keuze er niet bij? Dan stellen wij de wagen voor u op maat samen. Denk hierbij aan extra opties als: betimmeringen, sidebars, een dubbele cabine, bestickering, navigatie, trekhaak of imperial. Wij verzorgen dit maatwerk van A tot Z voor u en hierin zijn wij zeer uniek in de regio Leiden. Tot slot krijgt u ook nog een jaar garantie.

Onderhoud

Deskundig en tijdig onderhoud van uw Volkswagen verlengt de levensduur van de auto. Tevens zorgt dit ervoor dat rijden veilig blijft en u niet voor onvoorziene reparatiekosten komt te staan. Voor zowel groot als klein onderhoud bent u bij Mooren Auto aan het juiste adres. Onze vakkundige monteurs bekijken eerst welk type Volkswagen u heeft en passen het onderhoud hier vervolgens op aan. Wij controleren uw bedrijfswagen op vitale punten zoals lichten, remmen, vloeistoffen en schokdempers.  

Pech of storing

Heeft een ongelukje gehad met uw bedrijfswagen waardoor u een flinke deuk of losse onderdelen heeft? Of heeft u te maken met storing aan uw Volkswagen? Ook bij reparaties en storingen helpt Mooren Auto u graag. Bel onze werkplaats voor een afspraak of deskundig advies. Wellicht kunt u dezelfde dag nog terecht, zodat u snel weer veilig op weg kunt.

Meer informatie

Bel 071-3319867 of mail ons voor de mogelijkheden en tarieven voor een Volkswagen bedrijfswagen op maat. Ook verzorgen wij met plezier het onderhoud van uw wagen(park). Bel ons gerust voor een afspraak met één van onze monteurs.

“Alles voor uw auto op één adres! Mooren Auto is het antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken.”