Eway Elektrische scooter

Origineel én kwaliteit!

Waar wil je heen?

Bij Mooren Auto verkopen we deze elektrische Eway scooter. Origineel, en kwaliteit. Het rijden op een Eway is een unieke beleving, het is stil en de dikke banden zorgen ervoor dat je comfortabel rijdt. De scooter is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, rood, zwart en blauw, maar je kunt hem ook zelf customizen. Kies je eigen kleur of ontwerp je eigen zadel. Zo creëer je je eigen stijl! 

Sterke accu, groot bereik

Deze Eway heeft ruimte voor 2 uitneembare accu. Standaard wordt de Eway geleverd met één accu, deze heeft een capaciteit van 50 tot 65 kilometer. Je kunt ervoor kiezen er een tweede accu bij te kopen. Deze accu wordt geplaatst onder je bodemplaat, zo heb je er geen last van. De actieradius van je Eway scooter verdubbeld dan naar 100 tot 115 kilometer. Door een unieke samenstelling is de E-way lichter dan een gemiddelde scooter en zo wordt je actieradius groter.

  • Gewicht: 78 kg
  • Garantie: 1 jaar
  • Laadtijd: 5 uur

OPTIMALE RIJBELEVING

Wil je kennismaken met de Eway elektrische scooter en ervaren hoe het is om hierop te rijden? Geen probleem! Je kunt bij Mooren Auto een proefrit maken. De Eway elektrische scooter is een product van hoge kwaliteit, voorzien van originele onderdelen en unieke eigenschappen. Een Eway elektrische scooter is goedgekeurd door de RDW. Deze is dus leverbaar als snorscooter, blauw kenteken (geen helmplicht), en als bromscooter, geel kenteken (helmplicht).

Accu van de scooters

Opladen

Je kunt de accu opladen via een stopcontact. Sluit het laadsnoer aan op de E-scooter of neem de accu uit en laad de accu thuis of op je werk op. Handig! Het duurt ongeveer 5 uur voordat de accu weer 100% is opgeladen.

Digitaal display scooters

Digitaal display

Het overzichtelijke digitale display toont je alle belangrijke informatie zoals snelheid, accuniveau, kilometerstand en verlichting

2 persoons zadel Scooters

2-persoons zadel

Door het comfortabele zadel op de Eway kun je heerlijke tochten maken. Ga je liever met zijn tweeën op pad? Ook dat kan! De Eway beschikt over een dubbel zadel, dat is toch gezellig!?

Offroad Scooters

De toekomst moet schoner

Co2 levert de grootste bijdrage aan de opwarming van de aarde en dat heeft impact op planten, dieren en mensen. Het is noodzakelijk om de uitstoot te verminderen. Elektrisch rijden is één van de oplossingen. Daarnaast heeft de Eway nog meer voordelen, je hoeft niet te tanken en je onderhoudskosten zijn lager!

Service Scooters

Service

We helpen je graag met al je vragen over de Eway elektrische scooter. Maar ook nadat we de Eway aan je hebben afgeleverd zijn we er graag voor je. Zo heb je 1 jaar garantie op de accu én elektromotor en kun je ons bereiken bij andere vragen.

Beveiliging

Je wilt er natuurlijk alles aan doen om diefstal te voorkomen. Standaard leveren wij de Eway Elektrische scooter met een alarm. Je zet deze met de afstandsbediening eenvoudig aan wanneer je de scooter parkeert.