Renault bedrijfswagens

Wanneer u als ondernemer goed voor de dag wilt komen, is een representatieve bedrijfswagen een slimme zet. De bedrijfswagens van Renault zijn betrouwbaar, degelijk en veilig. Bij Mooren Auto in Roelofarendsveen kunt u terecht voor de aankoop uw Renault bedrijfswagen.

Modellen en uitvoeringen Renault

Renault heeft een grote keuze aan bedrijfswagens, zo bieden zij de Kangoo Expres, de Trafic, Master en Mégane Van. Deze wagens zijn er in diverse uitvoeringen. Bij Mooren Auto kunt u zowel terecht voor nieuwe als tweedehands bedrijfswagens. Bekijk ons aanbod Renault bedrijfswagens of neem contact met ons op voor meer informatie.

Renault op maat

Bij Mooren Auto is het mogelijk om uw Renault bedrijfswagen te voorzien van diverse op- en inbouwmogelijkheden. Mooren Auto voorziet uw wagen bijvoorbeeld van betimmeringen, sidebars, bestickering en navigatie. Onze vakkundige medewerkers met jarenlange ervaring helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Lease

Met leasen betaald u maandelijks een vooraf afgesproken bedrag voor uw Renault bedrijfswagen. Daarnaast komt de auto op de bedrijfsbalans te staan, waardoor u de BTW gemakkelijk kunt terugvorderen. Kijk voor meer informatie op onze financieren-pagina.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van een Renault bedrijfswagen? Of wilt u een bezichtiging of een proefrit maken? Bel 071-3319867 of mail voor meer informatie.

“Alles voor uw auto op één adres! Mooren Auto is het antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken.”