Wissel tijdig naar winterbanden

De winter staat weer voor de deur, wissel tijdig uw zomerbanden naar winterbanden en sla uw zomerbanden voordelig op! Wacht niet te lang met het wisselen van uw zomerbanden naar winterbanden. Winterbanden bieden al voordeel vanaf 7 graden Celsius. Deze banden hebben een betere grip, betere wegligging en een kortere remweg. Maak nu online een afspraak.

Bandenhotel

Zelf geen ruimte om uw tweede set banden op te slaan? Mooren Auto regelt dit voor u! Laat de banden opslaan in ons bandenhotel. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Daarnaast zorgt Mooren Auto ervoor dat de banden onder juiste omstandigheden worden opgeslagen zodat de banden in top conditie blijven.

Complete sets

Combineer uw tweede paar banden met een setje velgen. Met twee velgensets rij je zowel in de zomer als in de winter met een mooie set velgen onder de auto. Daarnaast bespaart u kosten doordat de banden niet gedemonteerd en gemonteerd worden bij de bandenwissel. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over uw bandenwissel, ons bandenhotel of de aanschaf van winterbanden contact met ons op via 071-331 98 67 of info@moorenauto.nl.