We hebben een nieuwe werkplaatsreceptie!

Bij Mooren Auto zitten we niet graag stil, zo zijn we afgelopen twee maanden druk bezig geweest om een nieuwe receptie in te richten voor onze werkplaats.

Bij Mooren Auto beschikken we over een professioneel en gespecialiseerd team waarmee we elke dag de drive hebben om een zo hoog mogelijk serviceniveau te bereiken. Een deskundig advies en tevreden klanten vinden wij belangrijk. Service staat dan ook hoog in het vaandel. Om deze reden werd het tijd voor een vernieuwde werkplaatsreceptie. Wanneer u een afspraak heeft, kunt u uw sleutel afgeven aan de balie via onze vernieuwde ingang.

Even wachten op een reparatie? We hebben voor u een volledig nieuwe wachtruimte ingericht, voorzien van WiFi, een lekker kopje koffie of thee en verschillende tijdschriften.

Daarbij hebben we een accessoire store ingericht. Accessoires op maat voor uw auto, van lichtmetalen velgen tot fietsendragers. Ik ben dan ook trots op de vooruitgang die we hebben geboekt bij het realiseren van deze nieuwe receptie, en hoop u snel te zien bij Mooren Auto.

Stefan van der Hoorn
Werkplaatschef

Even voorstellen

Samen met Stefan en Job ondersteunen Melvin en Max de werkzaamheden van de werkplaatsreceptie. Zij stellen zich graag even aan u voor:

Melvin Angenent

Mijn naam is Melvin, 32 jaar, en ik woon samen met mijn vriendin en dochter in Roelofarendsveen. Sinds de zomer van 2019 ben ik service adviseur bij Mooren auto. Ik help klanten verder op het gebied van reparatie en onderhoud. Een autoverleden heb ik zeker! In 2005 ben ik bij Mooren Auto begonnen als leerling monteur, en uiteindelijk uitgegroeid tot specialist. In 2017 heb ik een uitstapje gemaakt naar een ander bedrijf, maar in 2019 ben ik weer teruggekeerd naar Mooren Auto in een andere functie. Door mijn achtergrond als automonteur kan ik u goed adviseren. Mocht u vragen hebben, ik help u graag!

Max van der Poel

Mijn naam is Max, ik ben 20 jaar en kom uit Weteringbrug. Vorig jaar heb ik mijn Marketing en Sales diploma gehaald in Den Haag. Tijdens mijn opleiding deed ik af en toe werkzaamheden voor Mooren Auto, zoals onderdelen halen en auto’s wegbrengen. Toen ik klaar was met mijn opleiding werd mij gevraagd of ik vast wilde komen werken, daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Ik ben baliemedewerker in de nieuwe receptie, ik zal u als klant ontvangen wanneer u uw auto komt brengen voor onderhoud of reparatie in onze werkplaats. Het uitdagende aan mijn werk vind ik dat we denken in mogelijkheden en streven naar alleen maar blije klanten. Ik hoop u snel te zien!

Accessoires

We hebben een accessoire store ingericht waarin we u graag adviseren over welke accessoires er bij uw auto passen. Van lichtmetalen velgen tot fietsendragers en van bestickering van uw bedrijfsauto tot een volledig ingerichte mobiele werkplaats. We adviseren u graag!

Scooters

Ons aanbod scooters vindt u boven onze werkplaatsreceptie in de vernieuwde showroom. We bieden een ruim assortiment Vespa’s en elektrische scooters aan. Vraag gerust een van onze collega’s vrijblijvend naar meer informatie.