Alles over de Citycoco E-scooter

De verkoopcijfers van elektrische voertuigen zijn in 2020 met zo’n 40% gestegen, hierin kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. De Citycoco E-scooter is een van de vele modellen die wij aanbieden, vandaag gaat Job ons vertellen waarom deze elektrische scooter een must have is.

Betaalbaar

Citycoco E-scooters zijn zeer betaalbaar. Op onze scooterpagina vind je alle informatie en prijzen over de verschillende modellen. De e-scooter rijdt op batterij, die gedreven wordt door elektriciteit, tanken is dan niet nodig. Verder zijn er verschillende opties, zoals een koffer of een extra accu, die je gemakkelijk bij ons kunt bestellen om jou elektrische scooter helemaal af te maken. Tot slot heeft deze e-scooter een aanpasbare snelheid tussen de 25 en 45 kilometer per uur en heeft het een afneembare accu zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen!

De Citycoco heeft de ‘funfactor’

Niet alleen helpt de Citycoco je altijd op weg, deze coole elektrische scooter heeft absoluut de ‘funfactor’. Als mensen langs komen voor de Citycoco vertrekken ze altijd met een grote glimlach. Zo’n elektrische scooter trekt toch zijn bekijks, het is anders dan anders en mensen vinden het interessant. Een ander voordeel is dat je de e-scooter overal makkelijk kunt parkeren! En Is je scooter leeg? Een kleine 5 uurtjes en jouw scooter is van 0% tot 100% volledig opgeladen.

Waarom de Citycoco?

Er zijn natuurlijk veel verschillende merken en modellen op de markt, wanneer je kiest voor de Citycoco zit je altijd goed. Met een actieradius van 50 tot 65 kilometer kun je een heel stuk met de scooter op weg. En voor de echte cruisers onder ons bieden wij een tweede accu aan die je gemakkelijk mee kunt nemen, zo rijd je wel 115 kilometer. Ook met onderhoud zit je bij ons goed, wij kunnen alle onderdelen leveren zodat je altijd zo snel mogelijk weer de weg op kan. De motor heeft een vermogen van 1500 Watt en een 20 ampère accu. Deze e-scooter is functioneel, kosteneffectief en milieuvriendelijk. Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend te komen kijken in onze showroom maar ook per mail of telefoon zijn we bereikbaar. We vertellen je graag meer!

Job Mooren
T: 071-331 98 67
E: job@moorenauto.nl

Bosch Car Service Mooren Auto B.V. in Roelofarendsveen