Profiteer nu nog van 8% bijtelling!

Elektrisch rijden is een innovatieve manier van mobiliteit en vraagt om een nieuwe manier van autorijden. De actieradius van elektrische auto’s reikt veel verder. We vertellen je alles wat je moet weten over het aanschaffen, opladen, onderhouden en rijden van elektrische auto’s. 

Een ID.3 rijden met 8% bijtelling?

Met een ID3 uit voorraad rijd je nog steeds voor het voordelige bijtellingstarief van 8%. Bekijk ons aanbod

Bereik van de ID.3

De ID.3 geeft je vrijwel altijd voldoende rijbereik voor je dagelijkse ritten naar kantoor, school en afspraken. Even bijladen? Binnen 35 minuten laad je de accu alweer voor 80 procent op (bij een snellader en de 58kWh accu).

Heel veel ruimte

Voor de nieuwe elektrische modellen is het MEB platform ontwikkeld. Het zijn platte accu’s en deze zitten verwerkt in de vloer. Ondanks het compacte formaat levert deze accu wel een grote actieradius én dus veel binnenruimte in je auto. 

Hoe werkt het opladen van een elektrische auto

Het is een veelgestelde vraag, maar het opladen van je elektrische auto is kinderspel. Bij aankoop van een elektrische auto ontvang je een laadkabel. De ene kant van de kabel steek je in de auto en de andere in de laadpaal. Vervolgens scan je je laadsleutelhanger. Als je klaar bent met werken of ’s ochtends opstaat, is je auto weer klaar om de weg op te gaan.

Je kunt zowel thuis, op je werk of onderweg je elektrische auto opladen. Nederland staat achter elektrisch rijden en daarom groeit het aantal oplaadpunten snel. Je kunt gebruik maken van een openbaar regulier laadpunt of snellader. Benieuwd waar openbare laadpalen in Nederland staan? Hier vind je een overzicht.

Fiscale voordelen bij zakelijk rijden

Voor zakelijke rijders biedt een elektrische auto diverse voordelen. Zo zijn elektrische auto’s vrijgesteld van BPM tot 2024 en kun je profiteren van voordelige bijtelling. Voor elektrische auto’s geregistreerd voor 1 januari 2020 geldt een bijtelling van 4%, na 1 januari 2020 geldt een bijtelling van 8% over de eerste 50.000 euro van de cataloguswaarde en 22% over het meerdere. Na 1 januari 2021 is het bijtellingspercentage verhoogd naar 12%

Wil je nog profiteren van 8% bijtelling? Bekijk onze voorraad ID3’s!