Mooren Auto wint Uitblinker award

Topautobedrijf presteert beter dan de markt

Eindhoven – maart 2022. Vandaag heeft Mooren Auto uit Roelofarendsveen een yesqar award 2022 voor Uitblinker ontvangen. Het bedrijf presteert bovengemiddeld beter dan andere autobedrijven in de regio. Autofinancier yesqar selecteerde op basis van data en kennis de winnende autobedrijven op verschillende onderdelen. Als erkenning hiervoor worden aankomende periode verschillende awards uitgereikt. Nikki Mooren, verkoopadviseur, vond het een leuke verrassing en was ontzettend blij met deze eer.

Nikki Mooren ontvangt yesqar award

Mooren Auto: alles voor je auto op één adres
Mooren Auto is een familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring. Het bedrijf is daarmee uitgegroeid tot een begrip in de regio. Of je een occasion zoekt of een groot wagenpark beheert, bij Mooren Auto ben je bij het juiste adres voor aanschaf, onderhoud en reparatie, maar ook voor lease-, financiering- en verzekeringsoplossingen. De occasions worden standaard afgeleverd met 1 jaar BOVAG-garantie.

Over yesqar
Yesqar is een initiatief van NIBC Bank en datatechnologiebedrijf QarQuest. Het bedrijf ondersteunt automotive-bedrijven met slimme financiële oplossingen. Met de unieke combinatie van financiële expertise, de kracht van data en de kennis van de automotive markt is het mogelijk om klanten beter, sneller en accurater te faciliteren.