Mooren Auto overhandigt prijs aan winnaar Bosch-actie

Blije gezichten bij Mooren Auto in Roelofarendsveen. Dennis van der Ploeg overhandigde de gewonnen Bosch accuboormachine aan Dhr. Kocken. Deze had hij gewonnen door vorige maand een online afspraak te boeken op onze website. Wie in 2018 een online afspraak plant bij Mooren Auto, maakt kans op fantastische Bosch-prijzen. “Ik ben zeer tevreden dat ik Dhr. Kocken deze prijs mag overhandigen. Ik hoop dat hij deze goed kan gebruiken,” zegt Dennis.

Online afspraak maken is uiterst eenvoudig

Via onze website kunt u 24/7 terecht om een online afspraak te plannen. U kiest zelf de meest geschikte datum en duidt aan welke werkzaamheden u wil laten uitvoeren. Een leuk extraatje is dat u dit jaar bij het online maken van uw afspraak kans maakt op een leuke Bosch-prijs. Aarzel dus niet en boek nu die online afspraak voor onderhoud, APK of bandenwissel.

Bosch Car Service

Mooren Auto maakt deel uit van het Bosch Car Service netwerk, met ruim 400 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland voor de particuliere en zakelijke markt. Als aangesloten autobedrijf ontvangt het van Bosch, de grootste toeleverancier in de automobielindustrie, ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. Daardoor zijn wij in staat kwalitatief fullservice auto-onderhoud te verlenen aan alle merken auto’s, tegen een betaalbaar tarief.