Maak kennis met onze snuffelstagiair Dave

Dave van der Poel (14) werkt al enige tijd op zaterdag bij Mooren Auto in de werkplaats. Afgelopen week was hij echter te vinden in onze showroom voor zijn snuffelstage en heeft hij alle facetten van de afdeling Verkoop mogen ontdekken. Dave geeft ons hieronder een kijkje in zijn werkweek. 

Mijn ervaringen

Mijn naam is Dave van der Poel, 14 jaar en op zaterdag werk ik altijd bij Mooren Auto. Samen met collega’s zorg ik er dan voor dat in de werkplaats het gereedschap, de bruggen en de vloer zijn schoongemaakt zodat de monteurs op maandag weer fris kunnen beginnen. Afgelopen week heb ik mijn snuffelstage gehad en heb ik meegelopen in de showroom. Het was een week met veel verschillende klusjes en ik heb van alles gezien en gedaan.

Elke dag iets anders

Maandag ben ik mee geweest om auto’s te halen die weer in de showroom verkocht gaan worden. Toen deze auto’s binnen waren moest ik inname formulieren maken. Bij het maken van een innameformulier moet ik kijken welke opties de auto heeft.

Dinsdag moest ik zorgen dat de showroom er weer netjes bij stond. Alle auto’s moesten stofvrij gemaakt worden. Dit vond ik niet zo’n leuk klusje, maar toen alles er weer mooi uitzag had ik wel eer van mijn werk.

Woensdag ben ik mee geweest naar een vergadering over de marketingplannen van Bosch Car Service, dit vond ik heel interessant. Ook moesten er auto’s worden afgeleverd, deze heb ik klaargezet.


Donderdag waren er weer veel auto’s binnengekomen, ik heb van deze auto’s innameformulieren gemaakt en gekeken hoe de foto’s worden gemaakt die gebruikt worden voor de website. Klanten die de auto kwamen wassen heb ik kaartjes verkocht.

Op vrijdag ging de wekker om 04.00 uur! Ik werd opgehaald en we gingen naar Duitsland om een auto op te halen die voor een klant is opgezocht. Leuk ritje, onderweg nog een lekker broodje gegeten en toen zat de stageweek er alweer op. Het was een leuke leerzame week.


Ook stage lopen?

Bij Mooren Auto zijn we altijd op zoek naar enthousiaste scholieren, studenten of leerling monteurs. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@moorenauto.nl of 071-331 98 67.