Klant aan het woord: Loodgietersbedrijf Vesseur

Mooren Auto is uw partner in mobiliteit. Of u nu een auto wilt kopen, leasen of financieren, onderhouden of repareren, wij bieden een passende oplossing. Van particulier tot grootbedrijf. Bij Mooren gaan we verder dan het leveren en onderhouden van occasions. Iedere dag zetten onze 25 specialisten zich in om onze klanten optimale service en mobiliteit te garanderen.

Uiteraard kunnen we u vermoeien met verhalen over onze werkzaamheden en diensten. Liever laten wij klanten aan het woord over onze samenwerking en service. Dit keer spraken wij met Bart Vesseur, eigenaar van Loodgietersbedrijf Vesseur uit Roelofarendsveen.

Over Loodgietersbedrijf Vesseur

Loodgietersbedrijf Vesseur houdt zich bezig met allerlei voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan riolering, waterinstallaties, dakbedekking en lood- en zinkwerkzaamheden. Zowel bij nieuwbouwwoningen, voor de utiliteitsbouw en bij verbouwingen. Het familiebedrijf biedt al meer dan 100 jaar vakmanschap en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Langdurige samenwerking

De samenwerking met Loodgietersbedrijf Vesseur gaat al enige tijd terug. Eigenaar Bart Vesseur vertelt: ‘’We zijn al ruim 10 jaar klant bij Mooren Auto, zowel particulier als zakelijk en zijn zeer tevreden. Voor de aankoop van onze auto’s komen we graag langs in de showroom. Maar ook de service van de werkplaats ervaren we als erg prettig.’’

Continuïteit

Vesseur heeft circa 12 bestickerde bedrijfsbussen en één personenauto rijden. Met de bussen moet vrijwel iedere dag gewerkt worden, dus voor de continuïteit van het bedrijf is het belangrijk dat deze niet te lang stil staan. “Als een auto kapot is en we bellen wordt er nooit moeilijk gedaan, we kunnen gelijk terecht en dan wordt de auto gemaakt. Zo kunnen de werkzaamheden snel weer worden opgepakt. Daar worden we blij van!” aldus Bart.

Vriendelijke service

Naast dat onze service als snel en vriendelijk wordt ervaren, stelt Bart het contact dat hij met de medewerkers van Mooren Auto heeft op prijs. “Er is vriendelijk personeel, er wordt altijd direct gevraagd of je geholpen kan worden, en als het nodig is kunnen we een vervangende auto meenemen”.

Bekijk voor meer informatie over het werk van Bart en zijn collega’s: www.loodgietersbedrijfvesseur.nl.