Kiezen voor een importauto? Dit kan zonder zorgen!

Garantie op je aankoop

Nederlanders kijken steeds vaker over de grens in de zoektocht naar een nieuwe of tweedehands auto. Duitsland is dan ook de nummer één keuze als we kijken naar een leuke occasion over de grens, maar heel Europa heeft een breed aanbod aan betrouwbare auto’s, mits je de juiste partners treft.

Een auto importeren levert alleen net iets meer regelwerk op dan kopen in eigen land. Denk hierbij aan BPM aangifte en het aanvragen van een Nederlands kenteken. 

Door het brede aanbod uit het buitenland importeren wij regelmatig auto’s. Door onze ervaring weten wij met welke partners we willen samenwerken, zodat we niet voor verrassingen komen te staan en kwalitatief hoogstaande occasions kunnen leveren. Niet voor niets geven wij 12 maanden BOVAG garantie op onze aangeboden occasions.

1. Importafdeling

De importafdeling van Mooren Auto staat in samenhang met MG Import, een merkonafhankelijke import-specialist van auto’s uit Europa. 

Via deze organisatie werken we al tientallen jaren samen met betrouwbare partners. Auto’s worden bij ons dan ook alleen verkocht als deze in een goede staat verkeren. Zo worden de kilometerstand en onderhoudshistorie bijvoorbeeld standaard gecheckt. 

2. Waarom importeren?

Europa heeft een breder aanbod aan auto’s dan Nederland. Soms zijn onze klanten bijvoorbeeld op zoek naar specifieke uitvoeringen die moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden. 

Dit soort occasions kunnen we lang niet altijd vinden in Nederland. Daarom zoeken wij ook altijd verder voor deze voertuigen. Zoals eerder genoemd, wij werken met betrouwbare partners, zodat we niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Daarnaast kunnen wij hierdoor kwalitatief hoogstaande occasions aanbieden, alle merken en modellen. 

3. Vertrouwen in importauto’s

Verschillende mensen geven aan, op forums, internet of bij ons in de showroom, dat het kopen van een importauto spannend is. Er gaan verhalen rond over verkeerde kilometerstanden en schadehistorie. Bij Mooren Auto hoef je daar absoluut niet bang voor te zijn. Onze partners uit Europa zijn erkende autobedrijven met vakkennis. Bovendien wordt iedere auto uitvoerig gecheckt. Zo kunnen wij garanderen dat we uitsluitend kwalitatief hoogstaande voertuigen leveren, inclusief 12 maanden BOVAG garantie. 

Heb je vragen, of wil je ons aanbod eens bekijken? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.