3 E-scooter modellen

Kies voor een Mosco scooter!

Bij Mooren Auto verkopen we deze elektrische Mosco scooter. Origineel, en kwaliteit. Het rijden op een Mosco is een unieke beleving, het is stil en comfortabel. De scooter is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, rood, zwart en blauw, maar je kunt hem ook zelf customizen. Kies je eigen kleur of ontwerp je eigen zadel. Zo creëer je je eigen stijl! We hebben drie verschillende types en leggen je graag het verschil uit.

Mosco EWay

De Mosco EWay is een elektrische scooter met brede banden. De brede banden zorgen voor een stabiele wegligging, veel grip en een kortere remweg. Deze Eway heeft ruimte voor 2 uitneembare accu’s. Standaard wordt de Eway geleverd met één accu, deze heeft een capaciteit van 50 tot 65 kilometer. Je kunt ervoor kiezen er een tweede accu bij te kopen. Deze accu wordt geplaatst onder je bodemplaat, zo heb je er geen last van. De actieradius van je Eway scooter verdubbeld dan naar 100 tot 115 kilometer. De laadtijd bedraagt 5 uur. Door een unieke samenstelling is de E-way lichter dan een gemiddelde scooter en zo wordt je actieradius groter.

De Mosco EWay is voorzien van een 1.500 Watt elektromotor en leverbaar met zowel blauw kenteken (25km/h) als geel kenteken (45km/h). Deze scooter is leverbaar in drie kleuren: rood, blauw en zwart. Liever met zijn tweeën op pad? Dat kan! Het comfortabele zadel biedt plaats voor twee personen.

Mosco EDrive

Ook met deze stoer Mosco EDrive rijdt je 100% elektrisch. Deze E-scooter is sterker dan de andere twee modellen en voorzien van een 4.000 Watt elektromotor. Er is ruimte voor één accu met een bereik van 95 kilometer. Ook deze scooter is leverbaar met zowel blauw kenteken (25km/h) als geel kenteken (45km/h). De laadtijd voor deze scooter bedraagt 7 uur. Deze scooter is leverbaar in drie kleuren: rood, blauw en zwart

De EDrive kun je instellen op drie verschillende rijstanden waarmee de snelheid wordt aangepast. Op deze manier kun je de rijstijl aanpassen naar wat je zelf comfortabel vindt. Ook de EDrive heeft plaats voor twee personen. De voetsteunen zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel zit.

Mosco EDelivery

De EDelivery E-scooter is ideaal wanneer je vaak spullen mee wilt nemen, of bijvoorbeeld wilt bezorgen. De EDelivery is voorzien van een handige deliverybox waar je je spullen op kwijt kunt. Ideaal! De EDelivery is voorzien van een 2.000 Watt elektromotor en heeft standaard een actieradius van 50 tot 65 kilometer, dit is met één accu. Je kunt deze actieradius verdubbelen naar 100 tot 115 kilometer door een tweede accu te koppelen. De laadtijd bedraagt 5 uur. De scooter is leverbaar met zowel blauw kenteken (25km/h) als geel kenteken (45km/h) en leverbaar in 2 kleuren; wit en blauw.

Wil je kennismaken met een van de modellen van de Mosco elektrische scooter en ervaren hoe het is om hierop te rijden? Geen probleem! Je kunt bij Mooren Auto een proefrit maken. De Mosco scooter is een product van hoge kwaliteit, voorzien van originele onderdelen en unieke eigenschappen.

Bekijk het aanbod