Is uw auto zomerklaar?

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of er een aantal dagen tussenuit met de familie? Zorg ervoor dat u veilig en onbezorgd op weg kunt. Maak een afspraak voor een zomercheck, zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

5 tips voor een onbezorgde vakantie

1. Controleer de bandenspanning
Goed onderhouden banden verlagen de kans op een klapband of slippartijen. Bovendien voorkomen goed onderhouden banden onnodig brandstofverbruik.

Extra aandachtspunt: controleer ook de bandenspanning van het reservewiel!

2. Zorg voor pechhulp
Als u op vakantie gaat wilt u zich nergens zorgen om maken. Informeer daarom vrijblijvend naar de Bosch Car Service Pechhulp en ga goed verzekerd op weg.

3. Controleer de vloeistoffen
Zorg ervoor dat de vloeistoffen van uw auto zoals het oliepeil, de koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof op peil zijn voordat u op vakantie gaat.

4. Laat de airconditioning nakijken
Zorg dat de airconditioning van uw auto nagekeken en afgevuld is. Hierdoor weet u zeker dat de airconditioning koude lucht geeft tijdens uw vakantierit.

5. Check het interieurfilter
Laat het interieurfilter van uw auto controleren. Deze filtert onder andere vuil, stof en pollen uit de lucht waardoor u nare luchtjes voorkomt.

Afspraak maken

Plan direct online uw afspraak in voor de zomercheck. Heeft u op voorhand vragen? Neem gerust contact met ons op via 071-331 98 67.