4 redenen om te kiezen voor een Mosco E-Scooter

Het kan vandaag nog

Niets is fijner dan scooter rijden op een heerlijke zomerse dag; lekker een rondje maken of naar het strand gaan zonder zorgen over een parkeerplek. Er zijn meerdere goede redenen om een E-Scooter aan te schaffen.

Wij vertellen je in deze blog waarom je vandaag nog een elektrische scooter zou moeten aanschaffen!

1. Beter voor het milieu

Tegenwoordig is het een trend om groen bezig te zijn en dat is maar goed ook, want we zijn toch allemaal voorstander van een milieuvriendelijke aanpak? Mocht je deze mening delen, dan is een E-scooter een goede keuze.

Vergeleken met de benzine-scooter is de E-scooter stiller, zuiniger en beter voor de luchtkwaliteit. De aankoop en verhuur van elektrische scooters is de laatste jaren dan ook flink toegenomen.

Bij Mooren Auto hebben we een breed assortiment, kom je langs om onze E-scooters te bekijken? 

2. Lage onderhoudskosten

De lage onderhoudskosten zijn ook een goede reden om te kiezen voor een elektrische scooter. De E-scooter heeft bijvoorbeeld minder onderhoud nodig dan de alom bekende benzine-scooter.

De 3 controlepunten die op de E-scooter van toepassing zijn:

  1. de banden 
  2. de remmen 
  3. de verlichting 

3. Opladen goedkoper dan benzine

Nog niet overtuigd? Dan gaan we even inzoomen op de brandstofkosten… Een E-scooter moet je opladen, dat is natuurlijk een stuk goedkoper dan tanken. De tank van een benzine-scooter kost snel rond de 10 euro.

Voor het volledig opladen van de accu van een E-scooter ben je ongeveer rond de 20 tot 40 cent per keer kwijt. Ideaal aan de accu is dat je deze gewoon kunt opladen in een normaal stopcontact. 

4. Elektrisch versus benzine

Als laatste nog een 4-tal mooie voordelen van een E-scooter ten opzichte van een benzine-scooter:

  1. Minder geluidsoverlast. 
  2. Geen opstartproblemen.
  3. Krachtiger.
  4. Geen kans op vloeistoffen die lekken.

Conclusie: het is dus duidelijk dat een E-scooter op veel vlakken wint van de benzine-scooter. Bij Mooren Auto hebben we een groot aanbod aan E-scooters. Heb je nog vragen, of wil je de E-scooters gewoon even bekijken? Bel: 071-3318967, maak een afspraak of kom vrijblijvend langs!