Historie

Mooren Auto, sinds 1986

In 1986 start Jos Mooren met het repareren en onderhouden van auto’s onder de naam Mooren Auto. Achter in de hal van de houthandel van zijn vader had hij zijn eigen plek. Het duurde niet lang voordat Jos zijn eerste auto verkocht. Vanaf dat moment werden de bedrijfsactiviteiten uitgebreid naar onderhoud-, reparatie-, inkoop- en verkoop van auto’s.

Lasso Zuid

In 1994 verhuist het bedrijf naar de Lasso Zuid. Samen met Lonneke is hier de stap gezet naar een autobedrijf met werkplaats en in- en verkoopactiviteiten. Vanaf dat moment komt ook Stefan de werkplaats assisteren. Nog geen 10 jaar later werd het bedrijf verder uitgebreid. Het pand waar zich vandaag de dag de werkplaats en bedrijfswagen showroom bevinden wordt onderdeel van Mooren Auto.

Alles voor je auto op één adres

Familiebedrijf

Mooren Auto is een familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. Naast Jos en Lonneke zijn ook kinderen Nikki en Job dagelijks actief in het bedrijf. Met elkaar en alle medewerkers staan service en kwaliteit voorop om een optimale mobiliteit te garanderen voor particulieren en bedrijven. Dit is een missie, waar we met elkaar elke dag voor werken. Met ons totaalpakket van producten en diensten streven wij naar een hoge klantentevredenheid. Wij zijn dan ook trots om en begrip in de regio te zijn op autogebied.