Historie

Het ontstaan van Mooren Auto

In 1986 start Jos Mooren met het repareren van auto’s onder de naam Mooren Auto’s. Toen der tijd nog gevestigd in de garage van zijn vader. Het duurde niet lang voordat Jos zijn eerste auto verkocht. Vanaf dat moment werden de bedrijfsactiviteiten uitgebreid naar onderhoud-, reparatie-, inkoop- en verkoop van auto’s.

Lasso Zuid

Het bedrijf groeide snel en in 1994 verhuisde het bedrijf naar de Lasso Zuid. Samen met Lonneke is hier de stap gezet naar een autobedrijf met werkplaats en in- en verkoopactiviteiten. Het succes bleef aanhouden en nog geen 10 jaar later werd het bedrijf verder uitgebreid. Het pand waar zich vandaag de dag de werkplaats en bedrijfswagenshowroom bevinden werd aangekocht.

Bosch Car Service

Om de garage nog completer te maken is Mooren Auto sinds 2006 aangesloten bij Bosch Car Service. Dit maakt wat ooit begonnen is als een hobby, vandaag de dag is uitgegroeid tot een gerenommeerd autobedrijf. 

Missie

Als missie hebben wij het garanderen van een optimale mobiliteit voor particulieren en bedrijven.

Dit doen wij door het leveren van een uitstekende service en transparant zakendoen. Met ons totaalpakket van producten en diensten streven wij naar een hoge klantentevredenheid. Wij zijn dan ook trots om en begrip in de regio te zijn op autogebied.

   

“Alles voor uw auto op één adres! Mooren Auto is het antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken.”