Opel bedrijfswagens

Bij Mooren Auto kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands bedrijfsauto tegen aantrekkelijke prijzen. Ons bedrijf in Roelofarendsveen, nabij Leiden, heeft een grote showroom met representatieve bedrijfswagens. Kom eens langs voor ons aanbod Opel bedrijfswagens.

Modellen en uitvoeringen Opel

De Opel bedrijfswagen kent diverse modellen, waaronder de bekende Opel Vivaro, de Combo en Movano. Deze auto’s zijn er in ontelbare uitvoeringen en met diverse uitrustingen. Weten welke bedrijfswagen past bij uw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk het assortiment Opel bedrijfswagens van Mooren Auto. Wanneer u speciale wensen heeft stellen wij de wagen voor u op maat samen. Denk hierbij aan extra opties als betimmeringen, sidebars en bestickering.

Onderhoud

Deskundig en tijdig onderhoud van uw Opel verlengt de levensduur van de auto. Tevens zorgt dit ervoor dat rijden veilig blijft en de auto niet tot stilstand komt. Voor zowel groot als klein onderhoud bent u bij Mooren Auto aan het juiste adres. Ook bij reparaties en storingen helpt Mooren Auto u graag. Bel onze werkplaats voor een afspraak.

Lease

Leasen biedt ondernemers vaak veel voordelen. Zeker Financial Lease kan erg verstandig zijn, aangezien u geen grote investering in één keer hoeft te doen. Daarnaast komt de auto op de bedrijfsbalans te staan, waardoor u de BTW gemakkelijk kunt terugvorderen. Bekijk onze pagina 'financieren' voor meer informatie.

Meer informatie

Bel 071-331 98 67 of mail ons voor de mogelijkheden en tarieven voor een Opel bedrijfswagen op maat. 

“Alles voor uw auto op één adres! Mooren Auto is het antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken.”