Nissan bedrijfswagens

Met een Nissan weet u zeker dat u voor uw bedrijfsbehoefte een passende wagen vindt. De Nissan bedrijfswagens zijn krachtig, compact en toch bijzonder ruim. Bij Mooren Auto zit u voor de aankoop en het onderhoud van uw Nissan bedrijfswagen goed.

Modellen en uitvoeringen Nissan

De Nissan bedrijfswagen is beschikbaar in diverse modellen, zoals de Cabstar, Navara, Primastar. NV200 en NV400. Bij Mooren Auto zijn de Nissan bedrijfswagens te verkrijgen met diverse extra opties, zoals betimmeringen, sidebars, bestickering, navigatie, trekhaak of imperial. Weten welke bedrijfswagen past bij uw onderneming? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk ons assortiment Nissan bedrijfswagens.

Onderhoud en reparatie

Mooren Auto beschikt over een ruime werkplaats welke is ingericht met de modernste apparatuur. Hier kunt u terecht voor zowel onderhoud als reparatie en storingen. Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren wij uw bedrijfswagen op vitale punten zoals lichten, remmen, vloeistoffen en schokdempers.  Wanneer uw wagen niet direct gerepareerd kan worden, zorgen wij voor vervangend vervoer. Bekijk hier wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Lease

Wilt u zorgeloos rijplezier? Denk dan eens aan de leasemogelijkheden van Mooren Auto. Financial Lease biedt ondernemers vaak veel voordelen, aangezien u geen grote investering in één keer hoeft te doen.  Daarnaast komt de auto op de bedrijfsbalans te staan, waardoor u de BTW gemakkelijk kunt terugvorderen. Bekijk hier onze leasemogelijkheden.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Nissan bedrijfswagen? Bel 071-331 98 67 of stuur een e-mail. U bent daarnaast altijd welkom in onze showroom voor een bezichtiging of proefrit.

“Alles voor uw auto op één adres! Mooren Auto is het antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken.”