Ford bedrijfswagens

Als ondernemer is het belangrijk om te blijven investeren in uw bedrijf. Waarom niet beginnen met een multifunctionele en veilige bedrijfswagen? Bij Mooren Auto in Roelofarendsveen bent u aan het juiste adres voor uw Ford bedrijfswagen.

Modellen en uitvoeringen Ford

De Ford bedrijfswagen is er in diverse modellen en uitvoeringen, zoals de Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom, de nieuwe Transit en de Ranger. De reeks Transit-modellen zijn zeer populair bij talloze bedrijven gezien hun toonaangevende laadcapaciteit, efficiënt brandstofverbruik, geavanceerde technologieën, eigentijds design en lage operationele kosten. Bekijk het assortiment Ford bedrijfswagens van Mooren Auto.

Pech of storing

Heeft een ongelukje gehad met uw bedrijfswagen waardoor u een flinke deuk of losse onderdelen heeft? Of heeft u te maken met storing aan uw Ford bedrijfswagen? Ook bij reparaties, storingen én onderhoud helpt Mooren Auto u graag. Bel onze werkplaats voor een afspraak of deskundig advies. Wellicht kunt u dezelfde dag nog terecht, zodat u snel weer veilig op weg kunt.

Lease

Wilt u verzekerd zijn van een bedrijfswagen van uitstekende kwaliteit tegen een vast bedrag per maand? Denk dan eens aan de leasemogelijkheden van Mooren Auto voor uw Ford bedrijfswagen. Financial Lease biedt ondernemers vaak veel voordelen, aangezien u geen grote investering in één keer hoeft te doen. Daarnaast komt de auto op de bedrijfsbalans te staan, waardoor u de BTW gemakkelijk kunt terugvorderen. Bekijk de pagina ‘Financieren’ voor meer informatie.

Meer informatie

Bel 071-3319867 of mail ons voor de mogelijkheden en tarieven voor een Ford bedrijfswagen op maat. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom op de Lasso Zuid 2 in Roelofarendsveen voor een proefrit of bezichtiging.

“Alles voor uw auto op één adres! Mooren Auto is het antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken.”