Financial lease

Naast onderhoud en reparatie kunt u bij Mooren Auto terecht voor de aanschaf van een bedrijfsauto met financial lease. Uw persoonlijke situatie is hierbij het uitgangspunt. Uw mobiliteitsbehoefte wordt zodanig ingevuld, zodat u tegen zo laag mogelijke kosten altijd kunt beschikken over een bedrijfsauto die bij u past.

Wat is financial lease?

Financial lease biedt u als ondernemer de mogelijkheid om over een bedrijfswagen te beschikken, zonder dat dit direct effect heeft op uw banksaldo. U betaalt een bedrag in termijnen aan de bank, waardoor u uw bedrijfswagen niet in één keer hoeft af te lossen. Nadat alle betalingen zijn voldaan en het leasecontract is doorlopen is de auto van u. Door gebruik te maken van financial lease bij Mooren Auto, rijdt u heel voordelig in een Ford, Mercedes-Benz, Renault, Jeep of Opel naar wens. Bekijk hiervoor ons aanbod personenauto’s en bedrijfswagens

Wie kan financial leasen?

Financial lease is zowel voor startende ondernemers, zzp’ers en eenpitters als voor familiebedrijven geschikt. U kunt namelijk zonder jaarcijfers bij ons terecht voor de aanschaf van een bedrijfsauto met financial lease. Zo beschikt u direct over een bedrijfsauto en behoudt u de mogelijkheid om te blijven investeren in uw onderneming.

Wat zijn de fiscale voordelen? 

Naast dat u met financial lease uw financiele middelen behoudt, heeft u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto nog een aantal fiscale voordelen. Ten eerste valt een bedrijfsauto onder bedrijfsmiddelen, waardoor u de aanschaf gedeeltelijk mag aftrekken van de winst met behulp van de investeringsaftrek. Daarnaast mag u de bedrijfsauto afschrijven én mag het gehele btw-bedrag worden teruggevorderd bij de eerstvolgende belastingaangifte. Tenslotte behoudt u met zakelijk leasen uw schadevrije jaren en zijn de te rijden kilometers onbeperkt! 

Hoe werkt financial leasen bij Mooren Auto? 

Bij Mooren Auto bent u met financial lease snel op weg met uw nieuwe auto. Hiervoor werken wij samen met Regeljelease.nl. Dankzij deze samenwerking zijn wij heel snel in staat om lease-aanvragen goed te keuren en weten we binnen één werkdag wanneer u in uw nieuwe bedrijfswagen kunt rijden. Voor het doen van een aanvraag hoeft u slechts drie stappen te doorlopen.

In drie stappen een zakelijke lease auto

  • Stap 1: kies een auto
    Ga naar onze personenauto’s of bedrijfswagens en kies een bedrijfsauto naar wens.
  • Stap 2: laat uw gegevens achter
    Vul bij de desbtreffende auto uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in op het formulier.
  • Stap 3: Wij nemen contact met u op en regelen de rest voor u
    Een auto gekozen en uw gegevens ingevuld? Mooi! Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om samen de lease-aanvraag door te nemen.