Wagenparkbeheer

Haal het optimale uit uzelf en uw wagenpark

Wist u dat het mogelijk is om het totale beheer van uw wagenpark aan ons uit te besteden? Van bestelproces tot facturering, inclusief het afhandelen en rapporteren van schades en het contact met uw werknemers. U heeft er geen omkijken meer naar en krijgt grip op de kosten.

Tijd besparen

Het efficiënt beheren van uw wagenpark is een uitdagende taak, maar ook een tijdrovende klus. Tijd die u liever besteed aan hetgeen waarin u als ondernemer of ondernemende organisatie écht het verschil kan maken. Bij Mooren Auto snappen wij dat. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is dat u zich richt op innovatie, kostenbeheersing en het optimaal benutten van uw wagenpark. Met onze diensten krijgt u precies de juiste ondersteuning.

Wij nemen u alle zaken uit handen

Mooren Auto neemt u alle operationele zaken rondom het wagenbeheer uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw wagenpark zorgeloos beheerd wordt tegen voorspelbare kosten. Denk hierbij aan de facturatie, rapportages over het gebruik en verbruik van uw wagenpark, het herstellen en afhandelen van schade, onderhoud en reparaties. Zo houden we uw medewerkers altijd mobiel. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via verkoop@moorenauto.nl of 071-33 198 67.