Wagenparkbeheer

Houd grip op de kosten

Wist je dat het mogelijk is om het wagenpark van je bedrijf aan ons uit te besteden? Mooren Auto zorgt ervoor dat alle voertuigen in je wagenpark veilig de weg op kunnen. Van het bestelproces tot facturering, inclusief het afhandelen en rapporteren van schades en het contact met de werknemers. Zo hoef je er zelf niet naar om te kijken en houd je grip op de kosten.

Haal het optimale uit jezelf en je wagenpark

4 redenen waarom het een goed idee is om je wagenparkbeheer uit te besteden

1. Efficient werken

Bij Mooren Auto houden we alle benodigde informatie van iedere auto nauwkeurig bij. Zo weten we precies aan welk onderhoud de auto toe is. Alles wat wij qua onderhoud aan de auto verrichten, wordt zorgvuldig genoteerd. 

Zo behoud je makkelijk grip op alle kosten en kun je precies zien waar de kosten vandaan komen! 

2. Veiligheid voorop

Een goede werkgever zorgt ervoor dat zijn werknemers op de eerste plek komen als het gaat om veiligheid en welzijn. Dit begint allemaal bij je wagenpark uitbesteden aan Mooren Auto.  Wij houden namelijk alle auto’s in topconditie zodat iedereen veilig de weg op kan! 

Zo hoef je je nooit zorgen te maken over je werknemers, ze gaan veilig op weg, en zo verminder je de kans op pech onderweg.

3. Tijd besparen

Het efficiënt beheren van je wagenpark is niet alleen uitdagend, het kost ook nog eens super veel tijd. Tijd die je liever besteedt aan zaken waar jij als ondernemer echt het verschil kan maken.

Bij Mooren Auto snappen we dat als geen ander. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om je te richten op innovatie, kostenbeheersing en het optimaal benutten van je wagenpark

Met onze serviceverlening krijg je precies de juiste ondersteuning. 

4. Wij nemen alle zaken uit handen

Mooren Auto neemt alle operationele zaken rondom het wagenbeheer voor je uit handen. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw wagenpark zorgeloos beheerd wordt tegen voorspelbare kosten.

Kort samengevat doen we het volgende:

  • de facturatie
  • rapportages over het gebruik en verbruik van je wagenpark 
  • het herstellen en afhandelen van schade
  • onderhoud en reparaties. 

Op deze manier houden we je werknemers altijd veilig en mobiel.Meer weten over de opties en kosten? Of heb je gewoon nog een aantal vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op via werkplaats@moorenauto.nl of 071-3319867