Wagenparkbeheer

Houd grip op de kosten

Bij Mooren Auto begrijpen we dat een goed beheerd wagenpark essentieel is voor het soepele verloop van de bedrijfsactiviteiten. In onze moderne werkplaats werken wij met een team van vakkundige professionals die onderhoud en reparatie van uw (bedrijfs-)auto vakkundig uitvoeren. Bij Mooren Auto wordt er onderhouden volgens de fabrieksspecificatie, hierdoor behoud je de fabrieksgarantie. Met onze uitgebreide expertise streven we ernaar om de mobiliteit van jouw bedrijf te optimaliseren en kosten te besparen.

Haal het optimale uit jezelf en je wagenpark

Onze diensten:

  • Onderhoud en reparatie – Ons team zorgt voor het onderhoud en de reparaties aan het wagenpark om ervoor te zorgen dat deze auto’s in topconditie zijn. Dit minimaliseert stilstand en zorgt voor een optimale inzetbaarheid
  • Aankoop – In onze showroom helpen we je graag bij het kiezen van de auto die past bij jou en je bedrijf. Uiteraard houden we hierbij rekening met de bedrijfseisen en het budget.
  • Vervangend vervoer – We houden je graag mobiel. Wanneer een auto bij ons in de werkplaats is kun je gebruik maken van vervangend vervoer, zowel voor personenauto’s als bedrijfswagens.
  • Schade – Een ongeval zit in een klein hoekje. Ook bij eventuele schades nemen we graag de zorgen uit handen om het herstel én de afhandeling met de verzekering snel en soepel te laten verlopen.