Fabrieksgarantie

Mooren Auto beschikt over een ruim assortiment occasions voor zowel zakelijk als privé. Veel mensen denken dat zij alleen bij een officiële dealer terecht kunnen voor de aankoop van een nieuwe auto. Maar wist u dat u daarvoor ook bij ons aan het juiste adres bent? Mooren Auto heeft meer dan 30 jaar ervaring in de branche en is op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wij geven u dan ook graag passend advies bij de aankoop van een nieuwe auto. Bij ons vindt u een groot aanbod merken, van BMW tot Ford en van Mercedes tot Opel. Hierbij garanderen we u een scherpe prijs.

Garantie op uw nieuw auto

Officiële autodealers beweren vaak dat de garantie van een nieuwe auto enkel te rechtvaardigen is bij de dealers zelf. Het is echter wettelijk vastgesteld dat universele autogarages onderhoud en reparaties mogen uitvoeren, mits deze voldoen aan eisen die fabrikanten stellen. Mooren Auto onderhoudt uw auto volgens deze eisen, waardoor de fabrieksgarantie van kracht blijft en u verzekerd bent van het juiste onderhoud voor uw auto. Wij zijn door de BOVAG gecertificeerd en door continue bijscholing zorgen wij ervoor dat onze kennis up-to-date blijft. Ook wanneer u uw nieuwe auto heeft gekocht bij een dealer kunt u bij ons terecht voor het onderhoud. 

Meer informatie

Kortom, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto biedt Mooren Auto u graag een helpende hand. Wij garanderen u niet alleen de fabrieksgarantie, maar ook veel rijplezier. Welke auto u ook kiest, wij zien u graag bij ons terug en lopen daarom nét dat stapje harder. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden in onze showroom op De Lasso Zuid 2. Neem contact met ons op voor een afspraak via 071- 331 98 67 of info@moorenauto.nl.