Accessoires voor je auto

Kies voor een upgrade

Bij Mooren Auto bieden we diverse accessoires aan voor jouw auto. Een weekendje weg of even heerlijk op vakantie? Wat je plannen ook zijn, Mooren Auto zorgt ervoor dat je auto zich moeiteloos aanpast. Er zijn veel accessoires mogelijk voor je auto. Hieronder geven we je een overzicht van de meest verkochte accessoires. Toch opzoek naar iets anders? Vraag ons gerust, we helpen je graag.

 • Fietsendrager
  Een weekendje naar de duinen met de fiets? Dan kan een fietsendrager natuurlijk niet ontbreken! Wil je een e-bike of een zware mountainbike monteren op de trekhaak? Dan is er een andere fietsendrager nodig, dan wanneer je een standaard fiets gaat vervoeren. We adviseren je graag over de beste fietsendrager voor jouw situatie. Het is belangrijk dat de fietsendrager gemakkelijk op de trekhaak te monteren is en dat het vergrendelen van de fietsen eenvoudig gaat. 
 • Trekhaak
  Een trekhaak op de auto is eigenlijk altijd handig. Zo kun je eropuit gaan met een caravan, makkelijk helpen bij een verhuizing (met een aanhanger) en gemakkelijk je fietsen meenemen. Wij bieden een vaste trekhaak aan, maar je kunt ook kiezen voor een afneembare trekhaak.
 • Lichtmetalen velgen
  Upgrade uw auto met lichtmetalen velgen. Dit geeft de auto een compleet andere look. We helpen u graag met het afstemmen van de juiste velgenset bij uw auto. We kijken dan zowel naar de pasvorm als het design. Het is tenslotte belangrijk dat dit past bij de stijl van de auto! De lichtmetalen wielensets zijn accessoires voor zowel zomer- als wintersets en worden geleverd met premium banden.
 • Dakdragers
  Op vakantie met de auto? Of het nou gaat om een lange of korte vakantie, er gaat altijd bagage mee. Dakdragers vormen dan ook de ideale basis voor het meenemen van extra bagage. Een bagagekoffer of een ski- en snowboardhouder zijn bovendien eenvoudig te monteren.
 • Dakkoffer
  Met een dakkoffer, ofwel bagagebox, hoef je niets meer thuis te laten. Onze dakkoffers zijn ingericht voor efficiënt ruimtegebruik. Bovendien beschikken de dakkoffers over een gemakkelijk montagesysteem voor een eenvoudige en veilige bevestiging op de dakdragers. Het is overigens per model auto verschillend welke koffer bij de auto past. Liever een dakkoffer huren? Vraag gerust even naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers!
 • Sneeuwkettingen
  Als je in het buitenland gaat rijden in de sneeuw, neem dan passende sneeuwkettingen mee en zorg dat deze altijd binnen handbereik liggen. Sneeuwkettingen bieden extra grip en veiligheid op sterk besneeuwde en beijzelde bergwegen, waar zelfs winterbanden tekortschieten. Onze medewerkers adviseren u graag over welke sneeuwkettingen het beste bij jouw auto passen.
 • Apple Carplay / Android Auto
  Bijna alle nieuwere auto’s zijn voorzien van Android Auto en Apple CarPlay. Deze systemen maken het mogelijk om de functionaliteiten van je telefoon makkelijker en veiliger te gebruiken. Groot voordeel: nooit meer verouderde navigatie. Benieuwd of deze functie op jouw auto zit, of het mogelijk is dit achteraf te installeren? Vraag ons gerust!
 • Custom grille
  Maak de uitstraling van je personenauto of bedrijfswagen helemaal compleet met een custom grille. Zo verander je de look van je auto! We laten je graag de verschillende opties zien voor jouw merk en model auto.
 • Achteruitrijcamera 
  Een stukje extra overzicht zodat je nergens tegenaan rijdt? Soms zijn namelijk alleen je spiegels niet genoeg om schade te voorkomen. Een achteruitrijcamera is hiervoor de perfecte oplossing.
 • Donker glas 
  Getinte achterruiten geven een sportieve look aan je auto. Bovendien houden deze getinte ruiten scherp zonlicht en warmte buiten. Wij bieden verschillende tinten aan, kom gerust eens langs om wat voorbeelden te bekijken!
 • Cruise Control
  Cruise Control is een middel om de snelheid van je auto vast te zetten. Nog geen Cruise Control in je auto? Vraag naar de mogelijkheden om dit achteraf in je auto te monteren.