Accessoires voor uw auto

Bij Mooren Auto bieden we diverse accessoires aan op maat voor uw auto. Een weekendje weg of even heerlijk op vakantie? Wat u ook gaat doen, Mooren Auto zorgt ervoor dat uw auto zich moeiteloos aanpast. Skiën in de bergen of fietsen in het bos? Er zijn verschillende mogelijkheden om extra bagage gemakkelijk mee te nemen. 

Onze collega’s adviseren graag welke accessoires er te vinden zijn voor uw auto, zo weet u zeker dat deze perfect passen.

Fietsendrager

We helpen u graag met de keuze welke fietsendrager het beste bij uw situatie past. Gaat u een e-bike of zware mountainbike monteren? Dan is er een andere fietsendrager nodig dan wanneer u een standaard fiets wilt vervoeren. We adviseren u dan een fietsendrager die gemakkelijk op de trekhaak te monteren is, en waarbij het vergrendelen van de fietsen eenvoudig gaat. Benieuwd naar de verschillende soorten fietsendragers? Vraag ernaar bij onze medewerkers!

Trekhaak

Het is altijd handig om een trekhaak op de auto te hebben. Dan kunt u er op uit met een caravan, helpen bij een verhuizing met een aanhanger en gemakkelijk uw fietsen meenemen. U kunt kiezen voor een vaste trekhaak, maar ook voor een afneembare trekhaak.

Dakdrager

Of u nu een lange of korte vakantie gepland hebt, er gaat altijd veel mee. Dakdragers vormen de ideale basis voor het meenemen van extra bagage. Een bagagekoffer of een ski- en snowboardhouder zijn allemaal gemakkelijk te monteren.  

Dakkoffer

Met een dakkoffer, ofwel bagagebox, hoeft u niets meer thuis te laten. We leveren dakkoffers die zijn ingericht voor efficiënt ruimtegebruik. Bovendien beschikken de bagageboxen over een gemakkelijk montagesysteem voor een eenvoudige en veilige bevestiging op de dakdragers. Het is per model auto verschillend welke koffer bij de auto past. Liever een dakkoffer huren? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers!  

Sneeuwketting

In veel landen is het in de winter verplicht om sneeuwkettingen in de auto te hebben. Onze medewerkers adviseren u graag welke sneeuwkettingen het beste passen bij uw auto.

Navigatiesysteem 

Niet in elke auto zit standaard een navigatiesysteem, maar we kunnen het wel achteraf monteren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden die we graag bespreken. 

Carkit

Er zijn veel mogelijkheden om te bellen en/of muziek af te spelen in de auto via bluetooth. Zo voorkomt u bekeuringen! 

Armsteun 

Met name tijdens lange autoritten kunt u veel profijt hebben van een armsteun. Uw houding is meer ontspannen, zo stapt u fris uit.  

Achteruitrijcamera 

Een stukje extra overzicht om nergens tegen aan te rijden? Een achteruitrijcamera is hiervoor een goede optie. Zo ziet u precies wanneer u moet stoppen. 

Donker glas 

Getinte achterruiten geven een sportieve look en houden scherp zonlicht en warmte buiten. U kunt kiezen uit verschillende tinten. 

Cruise Control

Nog geen cruise control in uw auto? Mooren Auto bouwt dit graag achteraf voor u in. Onze medewerkers bekijken graag de mogelijkheden voor uw auto en geven vooraf een vrijblijvende offerte.