Mooren Auto biedt kwaliteit

De showroom biedt plaats aan occasions van kwaliteit en diversiteit. Bij Mooren Auto kunt u natuurlijk ook terecht voor aankoop van nieuwe auto's tegen interessante condities. Kortom Mooren Auto is de start van jarenlang plezierig autorijden!

Mooren Auto biedt veel garantie!

De showroom biedt plaats aan occasions van kwaliteit en diversiteit. Bij Mooren Auto kunt u natuurlijk ook terecht voor aankoop van nieuwe auto's tegen interessante condities. Kortom Mooren Auto is de start van jarenlang plezierig autorijden!

Voor al onze gebruikte auto’s geldt: een kwaliteitsproduct voor een interessante prijs.
Inclusief:

 • 3 maanden Mooren Auto garantie op onze inruilauto's!
 • 12 maanden Mooren Auto garantie op onze Personenwagens!
 • Geen afleverkosten
 • APK-keuring + grote beurt

Ziet uw merk niet op onze internetsite? Vragen staat vrij. We zijn namelijk in staat om ook uw merk aan te bieden als nieuwe auto. Maar ook een zoekopdracht naar een bepaald merk in de tweedehands markt kunt u bij Mooren Auto neerleggen. Wij zoeken voor u naar de geschikte occasion waar u vertrouwd mee op de weg kan.

 • Mobiliteitsgarantie

  • Met de Bosch Car Service Pechhulp ontvangt u een jaar lang mobiliteitsgarantie bij uw auto. Dit betekent pechhulp in heel Europa. Of u nu ergens in Europa gestrand bent of thuis voor de deur, met één telefoontje zet u de Bosch Car Service Pechhulp in gang. Bosch Car Service komt zo snel mogelijk ter plaatse en gaat na of uw auto direct kan worden gerepareerd. Is reparatie niet mogelijk of is uw voertuig niet meer verkeersveilig, dan wordt het naar een Bosch Car Service in de buurt gesleept, ook in het buitenland. Vervangend vervoer staat dan indien noodzakelijk, de eerste twee werkdagen voor u klaar. Wij zijn er voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week!

 • Bedrijfswagens

  • Bij Mooren Auto kunt u uitstekend terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte bedrijfsauto tegen aantrekkelijke condities. Ons bedrijf heeft een grote showroom met representatieve bedrijfswagens. Kom eens kijken naar ons aanbod. Uiteraard zijn al onze leveringsvoorwaarden ook van kracht op uw bedrijfswagen! Uiteraard assisteren wij u ook bij belettering en andere zaken die te maken hebben met het rijklaar maken van uw bedrijfsauto. Bekijk ons online assortiment bedrijfswagens.

 • Inruilauto's

  • Voor de autorijder die met een kleiner budget graag een auto wil rijden hebben we een speciale selectie inruilauto's. Deze auto's zijn onder de € 4000 aan te schaffen in een breed assortiment merken en type auto's. Op onze inruilauto's geven wij standaard 3 maanden garantie.