Mooren Auto Roelofarendsveen

Mooren Auto werd opgericht in 1986, toen Jos Mooren begon met het repareren van auto’s in de schuur bij zijn vader. Al snel werd de eerste auto verkocht, en zo werden ook in- en verkoopactiviteiten opgenomen in het bedrijf. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een gerenommeerd autobedrijf gespecialiseerd in personen- en bedrijfswagens.

Mooren Auto op de Lasso-Zuid

Na een aantal jaren groeide het bedrijf snel en in 1994 werd er een nieuwe huisvesting gevonden op de Lasso-Zuid. Samen met Lonneke werd de stap gezet naar een autobedrijf met werkplaats en in- en verkoopactiviteiten. In 2004 werd de vestiging op de Lasso-Zuid uitgebreid door de aankoop van een pand aan de overkant waar nu de werkplaats en de bedrijfswagenshowroom zich bevinden.

Bosch Car Service punt

Sinds 2006 is Mooren Auto aangesloten bij Bosch Car Service. Het garanderen van een optimale mobiliteit voor particulieren en bedrijven zien wij als onze missie. Met een totaalpakket van producten en diensten zetten wij ons in om de klanttevredenheid hoog te houden. Mooren Auto staat voor optimale service en transparant zaken doen. Inmiddels zijn wij dan ook een begrip in de regio op autogebied

Van aankoop tot onderhoud

U bent van harte welkom voor de aankoop van een personen- of bedrijfswagen. Daarnaast kunt u bij Mooren Auto terecht voor onderhoud, reparatie, APK en schade. Wij zetten ons in om u zoveel mogelijk te ontlasten. Doordat Mooren Auto is aangesloten bij brancheorganisatie Bosch beschikken wij over alle uitlees apparatuur en zijn wij in staat elk merk auto te repareren.