Lease

Vaak is het financieel een stuk aantrekkelijker om een (nieuwe) auto te leasen dan te kopen. U hoeft geen groot bedrag in één keer te betalen en bespaart op het onderhoud van uw auto. Bij Mooren Auto bieden we u daarom, in samenwerking met onze partner AutoLeaseTeam, diverse mogelijkheden voor de lease van uw personenauto of bedrijfswagen. 

De voordelen

Met een lease auto heeft u geen omkijken naar de autoverzekering, wegenbelasting of het onderhoud. U betaalt een vast bedrag per maand waardoor u altijd inzicht op uw kosten heeft. Daarnaast is een leasecontract vaak eenvoudiger dan een lening bij een kredietverstrekker. Wanneer u geen of te weinig spaargeld heeft kan leasen dus een interessante uitkomst zijn.

Zakelijk leasen

Mooren Auto biedt uitstekende zakelijke leasecontracten voor nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Hiervoor werken wij samen met onze partner AutoLeaseTeam. Zij adviseren u over de leasemogelijkheden, verzorgen uw contract en de administratie. Mooren Auto helpt u bij de keuze van uw auto en verzorgt de service en het onderhoud. U maakt dus gebruik van de service die u van Mooren Auto gewend bent en sluit een scherp leasecontract af bij AutoLeaseTeam.

Private lease

Denkt u eraan een personenwagen aan te schaffen maar betaalt u het bedrag liever niet in één keer? Ook voor het leasen van uw privé auto bent u bij Mooren Auto aan het juiste adres. Met een leasecontract rijdt u tegen een vaste prijs per maand in uw droomauto en bent u altijd verzekerd van goed onderhoud. Mooren Auto biedt diverse short-lease en private-leaseovereenkomsten vanaf €225 per maand.

Meer informatie

Heeft u interesse in het leasen van een personenauto of bedrijfswagen? Wij informeren u graag over de verschillende contracten mogelijkheden die we u kunnen bieden. Neem contact met ons op via 071-3319867 of lees meer op de pagina 'Leasevormen'.