Lease

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van de leasemogelijkheden bij Mooren Auto, dan kiest u voor zorgeloos rijplezier. Wij bieden twee mogelijkheden voor het leasen van uw auto.

Operational Lease

Bij Operational Lease krijgt u tegen een vast bedrag per maand over een afgesproken periode het gebruiksrecht op de auto. Mooren Auto is hierbij economisch en juridisch eigenaar van de auto en tevens verantwoordelijk voor het restwaarde risico. Deze optie is vooral interessant voor de zakelijke rijder, aangezien u niet hoeft te investeren in het beheer en de administratie. Daarnaast komt de auto niet op de bedrijfsbalans te staan. Na afloop van het contract heeft u recht van eerste koop.

Kosten

Het leasetarief is inclusief afleveringskosten, afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, banden, pech hulp en vervangend vervoer. U bent dus altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit tegen een vast bedrag per maand. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen zijn voor uw eigen rekening.

Financial Lease

Financial Lease is voor zowel de particuliere als zakelijke rijder een aantrekkelijke optie. Bij deze vorm van leasen zetten wij de auto op uw naam en betaald u iedere maand een vooraf afgesproken bedrag, bepaald door de prijs van de auto, de looptijd en de eventuele aanbetaling. Het grote voordeel hierbij is dat u geen grote investering in één keer hoeft te doen.

Kosten

Naast het vaste bedrag per maand zijn de bijkomende kosten, zoals onderhoud en verzekering voor uw eigen rekening. Aan het eind van het contract bent u eigenaar van de auto. Als zakelijk rijder kunt u de BTW van de auto terugvorderen, aangezien de auto op de balans komt te staan.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het leasen van uw auto contact met ons op via 071-3319867 of e-mail.